Jamie Oliver: Ο γιος του είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες

Πώς ευχήθηκαν στον 5χρονο River οι γονείς του.

Jamie Oliver: Ο γιος του είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες

Ο Jamie Oliver, πατέρας πέντε παιδιών, μοιράστηκε με τους followers του τη χαρά για τα γενέθλια του γιου του, River.

O μικρός έγινε 5 ετών και οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα κύλησε ο χρόνος.Ο διάσημος σεφ εκτός από τις ευχές δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες του γιου του, δείχνοντας πόσο γλυκό αγόρι είναι.

jamieoliver gios

“ Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου μωρό, τον River. Είσαι το τονωτικό μας σε αυτό τον κόσμο που ζούμε. Εύχομαι όλα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν, καταπληκτικό και γλυκό αγόρι μας” ήταν το τρυφερό μήνυμά του.

Όμως και η σύζυγός του Jools Oliver έστειλε τις δικές της ευχές στον γιο της γράφοντας χαρακτηριστικά :“Χαρούμενα γενέθλια μικρέ μου πεντάχρονε. Είσαι ο ήλιος μας. Σ’ ευχαριστούμε για όλη την ευτυχία που μας έφερες. Σ’ αγαπάμε”. Ακολούθησε κι άλλο post με τον μικρό μπροστά στην τούρτα και τα αδέλφια στο πλευρό του.

“ Μικρέ μου River ελπίζω να λάτρεψες κάθε λεπτό της πρώτης ημέρας που έγινες 5 ετών, πολλές αγκαλιές”, σχολίασε η ευτυχισμένη μαμά.


https://www.instagram.com/p/CSSImZWt36y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και απέκτησε το μεγαλύτερο παιδί του, την Poppy Honey, όταν ήταν 27 ετών. Ο River, που είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας έχει 14 χρόνια διαφορά με την πρώτη αδελφή η οποία γεννήθηκε το 2002.

Ο Jamie και η Jools είναι γνωστοί για τα ευφάνταστα ονόματα που έχουν δώσει στα παιδιά τους. Μαζί με την Poppy και τον River, έχουν την 18χρονη Daisy Boo, την 12χρονη Petal Blossom και τον 10χρονο Buddy Bear.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γονείς από τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved