Φωτεινή Αθερίδου: «Ό,τι γκρεμίστηκε, θα το ξαναχτίσουμε»

Μία φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός και έστειλε το δικό της μήνυμα για όλα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες.

Φωτεινή Αθερίδου: «Ό,τι γκρεμίστηκε, θα το ξαναχτίσουμε»

Οι φωτογραφίες από τις φλεγόμενες περιοχές κατακλύζουν τα social media από την περασμένη εβδομάδα και πολλοί είναι οι διάσημοι που με τις δημοσιεύσεις τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα ή κοινοποιούν χρήσιμες πληροφορίες για να βοηθήσουν πυρόπληκτους, εθελοντές και όσους μάχονται με τις φλόγες.

Μία εξ αυτών και η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο της γράφοντας στην περιγραφή: «Ότι γκρεμίστηκε θα το ξανά χτίσουμε … υπομονή , δύναμη , αγάπη κι αλληλεγγύη #humanpower #love #hope #anewdayhascome»

Στη φωτογραφία η ηθοποιός παίζει με τον γιο της, Θοδωρή, στην την άμμο, δίπλα στη θάλασσα. Μαζί τους έχουν και τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως φτυαράκια, κουβαδάκια και ένα παιχίδι – φορτηγό.

foteini atheridou gios thalassa foties 6

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις για πράγματα που την προβληματίζουν. Αρκετές βέβαια είναι και οι φωτογραφίες με τον σχεδόν δύο ετών γιο της, ο οποίος είναι ένα τρισχαριτωμένο παιδάκι.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved