Λύγισε η Σίσσυ Χρηστίδου: “ Παιδί μου...πόσο ντρέπομαι”

Η ανάρτησή της συγκίνησε πολύ κόσμο.

Λύγισε η Σίσσυ Χρηστίδου: “ Παιδί μου...πόσο ντρέπομαι”

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Απλός κόσμος και πολλοί διάσημοι, αξιοποιώντας την αμεσότητα των socia media, κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους , τους εθελοντές, τα αδέσποτα, και γενικά όσους έχουν ανάγκη αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο.

Μεταξύ αυτών και η Σίσσυ Χρηστίδου , η οποία δεν σταματά να ανεβάζει– όπως και πολλοί άλλοι – ανακοινώσεις και μηνύματα για συγκέντρωση αγαθών και κάθε είδους βοήθεια που χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας στις πυρόπληκτες περιοχές.

Παρακολουθεί και η ίδια συγκλονισμένη την ανείπωτη καταστροφή που έχει σημειωθεί στην Αττική αλλά και την Εύβοια, ανεβάζοντας βίντεο που αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής.

Από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε ήταν αυτή με ένα καμένο δέντρο γράφοντας χαρακτηριστικά :“Πόσο λαίμαργοι και σπάταλοι υπήρξαμε... Πόσο ανήμποροι και μικροί είμαστε..
Συγγνώμη… ? #PrayForEarth “.


https://www.instagram.com/p/CSPC0ieoWMi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολούθησαν κι άλλα βίντεο από την καμένη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια.


https://www.instagram.com/p/CSQ8ZrJou9w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, έκανε ακόμα μια ανάρτηση που συγκίνησε πολύ κόσμο. Επέλεξε αυτή τη φωτογραφία ενός παιδιού από τη Βόρεια Εύβοια που προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς απομακρύνεται από τις φωτιές που έχουν ζώσει την περιοχή ( η φωτογραφία είναι του Γιώργου Μουτάφη).


https://www.instagram.com/p/CSWYVz9I_ms/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Παιδί μου.. ψυχούλα μου.. πόσο ντρέπομαι.. ”, έγραψε με πόνο ψυχής η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσες φορές κι αν δούμε αυτή τη φωτογραφία του παιδιού, ένας πόνος σφίγγει το στομάχι και τα μάτια βουρκώνουν. To βλέμμα του μικρού κοριτσιού "λέει" όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λέξεις...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved