Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 3,5 ετών γιο της

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον 3,5 ετών γιο της

Για την Μαρίνα Ασλάνογλου η οικογένειά της είναι το καταφύγιό της. Ο γιος και ο σύζυγός της είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram δεν παραλείπει να το τονίζει.

Στις 25 Ιουνίου είχε επέτειο γάμου και η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μυστήριο γράφοντας χαρακτηριστικά : “ Πέρασαν 5 χρόνια… Τα καλύτερα της ζωής μου!!! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου @dimospeppas !!!Ανυπομονώ για αυτά που έρχονται ❤️❤️❤️ #anniversary#weddingday#loveyou ”.


https://www.instagram.com/p/CQiY9pMFBb7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, μεγάλη αδυναμία και των δυο των είναι ο γιος τους Κωνσταντίνος. Ο μοναχογιός τους έγινε τριών ετών τον περασμένο Μάρτιο και παρότι δεν μπορούσαν – λόγω κορονοιού – να του οργανώσουν ένα πάρτι, η τούρτα που του παρήγγειλαν ήταν εντυπωσιακή.


https://www.instagram.com/p/CMZ5F4ClV8z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυσκολίες, οι απογοητεύσεις και οι εξωσωματικές

Για το ζευγάρι, η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες. Ο ερχομός του γιου τους ήρθε μετά από μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People :

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και οι αναρτήσεις με τον γιο της μαρτυρούν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε. Οπως αυτή που τον κρατά αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα.
Δείτε την στη gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες που έχει δημοσιεύσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved