Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η απίστευτη ομοιότητα με τον γιο της

Δείτε τη φωτογραφία του γιου της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η απίστευτη ομοιότητα με τον γιο της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσιεύει φωτογραφία του γιου της. Στη συγκεκριμένη όμως ανάρτηση που έκανε, η ομοιότητα με τον γιο της είναι εμφανής κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της.

Όπως βλέπετε, ο μικρός Μιχάλης μοιάζει πολύ στη μητέρα του, έχοντας πολλά κοινά χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CQ6bLdXrJcx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζενεβιέβ, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη από το 2015 ( αν κι είναι μαζί πάνω από 14 χρόνια) κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Όπως έχει γράψει και η ίδια στο Ιnstagram «από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

Η γνωστή κριτής του GNTM, ανεβάζει κατά καιρούς φωτογραφίες αλλά και βίντεο με την κόρη αλλά και τον γιο της, δείχνοντάς μας πώς περνούν μαζί στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/COScBiPl6GP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από ότι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους. H Ροζαλία αν και μικρή έχει το δικό της στυλ, ενώ αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες, μάλλον είναι καλλιτεχνική φύση.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των παιδιών της που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved