Γιώργος Λιανός: Έκλεισε τους γιους του έξω από το δωμάτιο – Δείτε το βίντεο

Το αστείο στιγμιότυπο με τους γιους του από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Γιώργος Λιανός: Έκλεισε τους γιους του έξω από το δωμάτιο – Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Λιανός μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με το Survivor, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης με την οικογένειά του.

Είναι άλλωστε μπαμπάς τεσσάρων παιδιών και ο χρόνος που μπορεί να τους αφιερώσει τώρα, είναι πολύτιμος.

Υπενθυμίσουμε ότι η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ ο γνωστός παρουσιαστής έχει άλλους δύο γιους και μία κόρη από τον πρώτο του γάμο.

Αν και ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του θέλοντας με αυτό το τρόπο να αποφύγει την έκθεσή τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμα και οι φωτογραφίες της πέντε μηνών κόρης του είναι ελάχιστες. Τις προάλλες μόνο είχε ανεβάσει σε Insta story τον ίδιο να δέχεται ...μωρουδίστικες κλωτσιές από την κόρη του.

lianos

Κι επειδή το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος να περνά ο γονιός χρόνο με το παιδί του καθώς ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος , ο Γιώργος Λιανός, τον αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πήγε λοιπόν με τα παιδιά του διακοπές στη Ρόδο και παρότι δεν δημοσίευσε φωτογραφίες, μοιράστηκε με τους followers του ένα αστείο βίντεο με τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα. Τα αγόρια με τα μαγιό τους είναι έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και χτυπούν το τζάμι για να μπουν κάνοντας διάφορες γκριμάτσες.


https://www.instagram.com/p/CRyX4LZlN0s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο ξεπέρασε σε views τις 125.000 ενώ εξίσου χιουμοριστικά ήταν και τα σχόλια.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν με τα παιδιά του ο γνωστός παρουσιαστής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved