Jenna Dewan: Είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για την επιλόχειο στις μαμάδες που επιστρέφουν στη δουλειά

Η ηθοποιός μίλησε για το διάστημα που έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Jenna Dewan: Είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για την επιλόχειο στις μαμάδες που επιστρέφουν στη δουλειά

H ηθοποιός Jenna Dewan είναι μαμά τα τελευταία οκτώ σχεδόν χρόνια, από τότε που έφερε στον κόσμ οτην κόρη της Everly, καρπό του γάμου και της σχέσης της με τον επίσης ηθοποιό Channing Tatum.

Η Jenna που έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον γιο της Callum από τη σχέση της με τον Steve Kazee, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη πριν οκτών χρόνια, όταν έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά, να θηλάζει και να ξενυχτά με την κόρη της.

Πολλές νέες μαμάδες, σίγουρα θα δουν τον εαυτό τους στη θέση της Jenna.

Η Dewan μίλησε στο Podcast, Deat Gabby, και τόνισε πως το να είναι μόνη μετά τη γέννα χωρίς τον πρώην σύζυγό της, ήταν μια εμπειρία γεμάτη άγχος. Τόνισε πως το πρόγραμμα και της ίδιας και του Tatum ήταν τόσο γεμάτο το 2013 που οι πρώτες έξι εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες μετά τον ερχομό της Everly.




«Έπρεπε να ταξιδέψω με την κόρη μου τότε και ο Chan δεν ήταν διαθέσιμος να είναι μαζί μας το μεγαλύτερο διάστημα. Οπότε ήμουν με την κοπέλα που με βοηθούσε και ήταν όλα δύσκολα με τις ώρες γυρισμάτων στα οποία είχα διαρκώς μαζί το μωρό. Ήτνα πολύ δύσκολα»

Το να παλεύω με την επιλόχειο, να ταξιδεύω και να δουλεύω μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού μου, ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ποτέ δεν ένιωσα τέτοιο στρες πριν στη ζωή μου και το συναίσθημα ήταν τόσο ξένο για εμένα που με δυσκολία κρατούσα το κεφάλι μου πάνω από το νερό για δύο μήνες. Είχα λάβει ενημέρωση για την επιλόχειο αλλά όσα ζούσα δεν ήταν ίδια.

Έχασα 13 κιλά σε 3 εβδομάδες και δεν μπορούσα να φάω, να κοιμηθώ και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μου πήρε έναν χρόνο να καταλάβω πως είχα επιλόχειο κατάθλιψη που έγινε διαταραχή η οποία δεν θα εξαφανιστεί. Δεν σταματούσα ποτέ, θήλαζα, έβγαζα γάλα, ήμουν χωρίς σύντροφο, μια τρέλα».

Ευτυχώς, ο ερχομός του γιου της το 2020 βρήκε την Jenna πιο ήρεμη παρά την πανδημία και μπορεί ο κόσμος να φάνταζε τρελός αλλά η ηθοποιός εξομολογείται πως ήταν στο σπίτι της, στη φωλιά της και όλα ήταν διαφορετικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved