Η εγκυμονούσα Ashley Graham μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το διάσημο μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Η εγκυμονούσα Ashley Graham μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Έτοιμη να υποδεχθεί το δεύτερο παιδί της είναι η Ashley Graham.

Το νέο είχε ανακοινώσει η ίδια στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο σύζυγός της Justin Ervin, στην οποία διακρίνονταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/CRRTiLertyK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είχε γράψει συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου : “ Ο περασμένος χρόνος ήταν γεμάτος μικρές εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, καινούρια ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς”.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 κι έχει ένα γιο, τον Isaac Menelik Giovanni , ο οποίος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020.


https://www.instagram.com/p/COtbFYxLyFP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ashley Graham, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με πάνω από 13,5 εκατ followers στο Instagram θεωρεί τον σύζυγό της υπόδειγμα πατέρα χαρακτηρίζοντάς τον
“ υποστηρικτικό, στοργικό, συμπονετικό και απίστευτο μπαμπά”.

Η 33χρονη μιλώντας στο παρελθόν για τη μητρότητα και με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της, είχε πει μεταξύ άλλων: "Έμαθα να αγαπώ με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να αγαπήσω. Ποτέ. Εχεις ακούσει από άλλους ή προσπαθούν να σου εξηγήσουν, αλλά εσύ δεν ξέρεις αυτή του είδους την αγάπη μέχρι να αποκτήσεις ένα δικό σου παιδί…”

Παράλληλα διαπίστωσε ότι πέρασε πάρα πολύ γρήγορα ένας χρόνος από τη γέννηση του γιου της κατά τον οποίο έμαθε να μπουσουλάει, να περπατάει, να τρώει μόνος του.

Σε λίγους μήνες το γνωστό μοντέλο θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του και ανυπομονεί από τώρα γι΄αυτή τη στιγμή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Ashley Graham καθώς και του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved