Πέτρος Λαγούτης: Το παράπονο που έκανε σε ανάρτηση του μεγάλου γιου του

Μπαμπάς και γιος έχουν μια δεμένη σχέση.

Πέτρος Λαγούτης: Το παράπονο που έκανε σε ανάρτηση του μεγάλου γιου του

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και γονείς δύο αγοριών.

Tόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους όσο και στην πορεία, όταν πήραν χωριστούς δρόμους, σπάνια απασχολούσαν τη δημοσιότητα με τα προσωπικά τους.

Ακόμα και στους λογαριασμούς τους στο Instagram σπάνια αναρτούσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, που είναι και για τους δύο, το σημαντικότερο «επίτευγμα» της ζωής τους.

Πλέον είναι μεγάλα παιδιά, ο Δημήτρης είναι 19 ετών και ο Γιώργης 15 ετών, αλλά ως γονείς περνούν χρόνο μαζί τους γιατί ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που και οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους και για το πώς νιώθουν οικογένεια ο ένας τον άλλον.

Τα παιδιά τους περνούν χρόνο και με τους δύο γονείς ενώ πρόσφατα βγήκαν οι τρεις τους για φαγητό. Βίντεο από αυτή την έξοδο ανάρτησε η Μυρτώ Αλικάκη σε Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Από αυτή την έξοδο ανάρτησε φωτογραφία και ο Δημήτρης Λαγούτης, μεγάλος γιος του ζευγαριού στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

mirto alikaki petros lagoutis gios 3

Ωστόσο κάτω από τη φωτογραφία αυτή ο μπαμπάς Πέτρος, εξέφρασε ένα παράπονό του. "100% αλλά credits δε βλέπω πάλι", έγραψε με χιούμορ, ζητώντας από τον γιο του να δώσει τα φωτογραφικά συγχαρητήρια στον μπαμπά του που όμως φαίνεται τράβηξε τη φωτογραφία.

mirto alikaki petros lagoutis gios 2

Δείτε στη gallery που ακολουθεί στιγμιότυπα από την έξοδο που είχαν παιδιά και γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved