Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η καθημερινότητά της με το μωρό

Ευχήθηκε καλό μήνα αποκαλύπτοντας ποια είναι πλέον η δική της ρουτίνα με το μωρό.

Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η καθημερινότητά της με το μωρό

Το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό για την Νάντια Μπουλέ καθώς είναι το πρώτο με την κόρη της.

Η ηθοποιός , η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 16 Ιουλίου, προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη νέα της καθημερινότητα. Όπως γνωρίζουν καλά όλες οι νέες μαμάδες, ειδικά τον πρώτο καιρό ο ύπνος είναι ελάχιστος και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το μωρό: τάισμα, άλλαγμα πάνας, μπάνιο, ύπνος και ξανά από την αρχή.

Η καθημερινότητα της Νάντιας Μπουλέ δεν διαφέρει και πολύ, κάθε άλλο… “ Καλό μήνα! Ο δικός μας έχει λίγο ύπνο , πολλά φιλιά και άπειρες πάνες!”, έγραψε χθες σε μήνυμά της σε Insta Story η ευτυχισμένη και ...ξάγρυπνη μαμά.

boule

Σε ένα Q & A που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει ότι οι πιο δύσκολες μέρες ήταν μετά τον τοκετό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό.”

Οσον αφορά αυτόν καθ' αυτόν τον τοκετό, είπε ότι κανένας δεν είναι ίδιος και χάρηκε που έζησε τον δικό της τόσο όμορφα. Σε ερώτηση δε για το αν θηλάζει, ανέφερε ότι θηλάζει αποκλειστικά αμέσως μετά τη γέννα.

Η ίδια έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις μετά τη γέννηση της κόρης της, με πιο χαρακτηριστική αυτή που είναι στην κουζίνα του σπιτιού μαζί με το μωρό.

Δείτε τις όλες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved