Νικολέττα Ράλλη: Η φώτο με την κόρη της να τρώει ρεβίθια είναι απίθανη

Οι  followers της Νικολέττας Ράλλη ενθουσιάστηκαν με την φωτογραφία.

 

Νικολέττα Ράλλη: Η φώτο με την κόρη της να τρώει ρεβίθια είναι απίθανη

Συνεχίζει τις διακοπές της η Νικολέττα Ράλλη. Μετά λοιπόν την Κύθνο όπου απόλαυσε τα μπάνια της με τη μικρή Σοφία, η γνωστή παρουσιάστρια πήγε στο Καρπενήσι.

Όπως δήλωσε η ίδια της αρέσει περισσότερο το βουνό, αν βέβαια το βουνό βλέπει θάλασσα, ακόμα καλύτερα.

nikolettaralli1

Τώρα λοιπόν που ο καύσωνας πλήττει τη χώρα ευελπιστεί ότι θα είναι πιο δροσερά στο βουνό.

Η γνωστή blogger του Queen.gr ανεβάζει το τελευταίο διάστημα αρκετές φωτογραφίες της μικρής Σοφίας, ενθουσιάζοντας τους followers της.Όπως αυτή που δείχνει τη μικρή να κάθεται σε καρεκλάκι και να έχει μπροστά της μαγειρεμένα ρεβίθια.


https://www.instagram.com/p/CR6JMWzrdhk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Εμείς θα φάμε ρεβίθια σήμερα, εσείς;;; », έγραψε η Νικολέττα Ράλλη, κι εκτός από τις απαντήσεις που έσπευσαν να δώσουν πολλές από τις διαδικτυακές της φίλες, χιλιάδες ήταν τα likes.

H διατροφή που επιλέγει για την κόρη της είναι ένα θέμα που, όπως φαίνεται από τις ερωτήσεις που δέχεται, απασχολούν πολλές μητέρες.

Στο πρόσφατο A&Q που έκανε, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν για το φαγητό της Σοφίας, αν εξακολουθεί να τρώει αλεσμένα ή πώς καταφέρνει να της δίνει μαγειρεμένο φαγητό στις διακοπές.

Δείτε τις απαντήσεις της Νικολέττας Ράλλη στη gallery που ακολουθεί. Μπορεί κι εσείς να πάρετε ιδέες για το ενός έτους παιδί σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved