Σοφία Καρβέλα: Οι διακοπές με τους γιους της στη χώρα μας – Δείτε φώτο

Η κόρη της 'Αννας Βίσση δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές στη χώρα μας.

Σοφία Καρβέλα: Οι διακοπές με τους γιους της στη χώρα μας – Δείτε φώτο

H Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Οι γιοι της, Νέστορας και Νίκος είχαν έρθει νωρίτερα καθώς η ίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να παραμείνει στην Αμερική.

Η γιαγιά ‘Αννα Βίσση ενθουσιάστηκε με τον ερχομό των εγγονών της καθώς λόγω κορονοιού, είχε να τους δει από κοντά πάνω από ένα χρόνο. Μάλιστα είχε ανεβάσει φωτογραφία στην οποία είναι μαζί τους, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από ένα χρόνο πάλι μαζί ❤️❤️ #mysummer #myloves».

annavissiofficial

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στην Ελλάδα και η Σοφία Καρβέλα. Από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε, γιατί ως γνωστόν είναι λάτρης των social media, ήταν με έναν από τους γιους της.

thesofiakarvela gios

Μετά την παραμονή της στην Αθήνα για μερικές ημέρες προκειμένου να δει τους δικούς της ανθρώπους, έφυγε για Μύκονο ….Επέστρεψε όμως ξανά στην πρωτεύουσα για να παραβρεθεί στη χθεσινή συναυλία της μητέρας της στο κηποθέατρο Παπάγου, αναρτώντας φυσικά φωτογραφίες μεταξύ αυτών και με τις ξαδέλφες της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σοφία Καρβέλα από τις μέχρι τώρα διακοπές της στη χώρα μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved