Γεωργία Αβασκαντήρα: Το βίντεο με τον γιο της στο μπάνιο είναι το κάτι άλλο

Ο μικρός έχει ενθουσιαστεί.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Το βίντεο με τον γιο της στο μπάνιο είναι το κάτι άλλο

Η Γεωργία Αβαρκαντήρα συνεχίζει να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram μοναδικές στιγμές από τις διακοπές της στην Τήνο.

Είναι το αγαπημένο της νησί γι΄αυτό και το επέλεξαν για το γάμο τους με τον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη.

Φέτος, κάνει διακοπές με τον γιο της ενώ ο μπαμπάς Χρανιώτης τους επισκέπτεται όταν μπορεί καθώς είναι περιοδεία με την παράσταση « Οι μπαμπούλες».

Οι αναρτήσεις από το κυκλαδίτικο νησί πολλές και ξεχωριστές. Χθες όμως, εκτός από φωτογραφία ανέβασε κι ένα βίντεο με τον μικρό να απολαμβάνει το πλατσούρισμα μέσα στο μπάνιο.

Δείχνει τόσο χαρούμενος κάθε φορά που το νερό πέφτει στο πρόσωπό του που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας.


https://www.instagram.com/p/CR3kbk6L3is/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά του σχολίασε « [καλοκαίρι είναι…] ?#happyboy #splishsplash #vacationmode #summerishere» και τα likes "έπεσαν" βροχή.

Μπάνιο μωρού

Το μπάνιο του μωρού είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινής του ρουτίνας. Μετά από μία κουραστική μέρα, γεμάτη ανακαλύψεις, παιχνίδι και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, ένα ζεστό μπάνιο είναι ό,τι πρέπει για να ξεκουράσει το μωρό, να το χαλαρώσει και να το βοηθήσει να κοιμηθεί καλύτερα.

Τα περισσότερα μωρά έτσι και αλλιώς απολαμβάνουν το νερό. Τι μπορείτε να κάνετε όμως για να γίνει η ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική;

  • Μετατρέψτε την μπανιέρα σε... παιδότοπο
  • Τραγουδήστε
  • Μπείτε στην μπανιέρα μαζί με το μωρό
  • Κάντε φούσκες με το αφρόλουτρο

Η γιος της Γεωργίας Αβασκαντήρα δεν χρειάστηκε πολλά πράγματα για να διασκεδάσει κάνοντας μπάνιο. Το παιχνίδι με το νερό του ήταν αρκετό.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες του μικρού όπως τις έχει δημοσιεύσει η μαμά του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved