Τσιμτσιλή: Τα απογεύματα στην Πάρο με τα παιδιά της είναι μαγικά - Δες φωτό

Οι καλοκαιρινές αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι το κάτι άλλο!

Τσιμτσιλή: Τα απογεύματα στην Πάρο με τα παιδιά της είναι μαγικά - Δες φωτό

Μακάρι όλοι οι γονείς να έδιναν τέτοια ερεθίσματα στα παιδιά τους το καλοκαίρι. Όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι οι γονείς στην παραλία, που τους βλέπεις στην ξαπλώστρα ξαπλωμένους με το κινητό στο χέρι όσο τα παιδιά κολυμπούν ή παίζουν στην άμμο. Για να παίξουν μαζί τους; Ούτε λόγος. Δεν μπαίνουν μαζί στο νερό για να κάνουν βουτιές, δεν κάνουν τίποτε μαζί και όταν τα παιδιά βγαίνουν από το νερό κάθονται στην πετσέτα και πιάνουν ένα κινητό στο χέρι. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στις απογευματινές βόλτες. Κάποιοι γονείς (ειδικά με μεγαλύτερα παιδιά) κάθονται σε κάποια καφετέρεια και τα παιδιά σερφάρουν στο διαδίκτυο μέχρι να επιστρέψουν στο κατάλυμά τους.

Όλους όμως, δεν μπορούμε να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι. Είπαμε υπάρχουν γονείς και γονείς. Υπάρχουν λοιπόν και εκείνοι οι γονείς που κάθονται στην άμμο για να παίξουν με τα μικρά τους, που κάνουν βουτιές μαζί τους, που παίζουν με την μπάλα ή τις ρακέτες και που το απόγευμα θα τους δεις να κρατούν από το χέρι τα παιδιά τους κάνοντας βόλτα στην ακρογιαλιά. Σε αυτή την κατηγορία γονιών ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όσο μπορεί προσπαθεί να κάνει πράγματα μαζί με τα παιδιά της. Ακόμη και αν της ίδιας της φαίνονται λίγο βαρετά ή αδιάφορα για την ηλικία της.

Ο Γιάννης, η Μαίρη και η Νάγια είναι η προτεραιότητά της και τα απογεύματα τους τα γεμίζει με όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Επισκέπτονται ζώα που μπορούν να ταΐσουν, κάνουν ιππασία, κάνουν βόλτες στην Πάρο και απολαμβάνουν τον οικογενειακό χρόνο που έχουν πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα τους από Σεπτέμβρη.

Δείτε τι κάνουν τα απογεύματά τους στην Πάρο στη gallery που ακολουθεί. Οι αναρτήσεις της Σταματίνας είναι πολλές και όμορφες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved