Ηλέκτρα Αστέρη: Το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Ευτύχη Μπλέτσα

Ήταν τα πιο τέλεια γενέθλια, σύμφωνα με την ίδια.

Ηλέκτρα Αστέρη: Το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της από τον Ευτύχη Μπλέτσα

Για την Ηλέκτρα Αστέρη ο Ιούλιος είναι ξεχωριστός μήνας, όχι μόνο λόγω των γενεθλίων της αλλά γιατί γέννησε το δεύτερο παιδί της.

Με δύο παιδιά στο σπίτι και μάλιστα το ένα νεογέννητο , δεν είχε σκεφτεί καν να γιορτάσει τα γενέθλιά της κάνοντας κάτι ιδιαίτερο. Όμως, ο Ευτύχης Μπλέτσας είχε άλλα σχέδια.

Συγκεκριμένα, οργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλιά της αγαπημένης τους στο νέο στούντιο που ετοιμάζει το ζευγάρι για την εκπομπή τους, Happy Traveller. Κι όπως σχολιασε η ίδια σε post στο instagram, ήταν τα πιο τέλεια γενέθλια!


https://www.instagram.com/p/CRvtRyGLVbM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

?Να έχεις γεννήσει πριν δύο εβδομάδες, ακόμη να προσπαθείς να ισσοροπήσεις σε όλα όσα βιώνεις και τσουπ.. στα καπάκια να έρχονται και τα γενέθλιά σου. Νομίζα ότι φέτος δεν θα μπορέσω να τα γιορτάσω grande όπως πάντα, όμως ο αγαπημένος μου ( @ftbletsas ) είχε άλλες βλέψεις.

?Με τη μεγάλη μας κόρη έκαναν στο νέο στούντιο που ετοιμάζουμε, ένα τεράστιο πάρτυ. Πάρτυ για τα γενέθλια μου, πάρτυ για τη γέννηση της κόρης μας, πάρτυ για όλα όσα έχουμε για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη κάθε δευτερόλεπτο.

?Αν ένα πράγμα μου λείπει όσο τίποτα αυτές τις στιγμές είναι ο Ηρακλής μου. Αν μπορούσα να κάνω μια ευχή και να πραγματοποιηθεί θα ήταν να είναι εδώ ο κολλητός μου. Επειδή αυτό δεν γίνεται και το ξέρω, θα σας πω κάτι.

?Αν θέλετε να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς και τους γύρω σας να κάνετε αυτό: Να εκτιμάτε ότι έχετε την στιγμή που το έχετε. Όχι πριν, όχι μετά. Να εκτιμάτε ΤΩΡΑ. Δείξτε τώρα στον σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε, παίξτε τώρα με το παιδί σας και ας έχετε ασιδέρωτα ρούχα, πάρτε τώρα αγκαλιά όσους αγαπάτε και μην το καθυστερείτε, βγείτε τώρα βόλτα με το κατοικίδιο σας και παίξτε μαζί του. Ο χρόνος που έχουμε πολύς ή λίγος είναι σημαντικός. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι πως και με ποιους τον σπαταλάμε.

❤️Ευχαριστώ μωρό μου @ftbletsas για την εκπληξαρα. Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουμε και ό,τι ζούμε. Υγεία μόνο εύχομαι. Υγεία και λίγο τύχη. Όλα τα άλλα τα μπορούμε.

✨Δύναμη και φως.»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved