Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα

«Έφτασα εκεί που θέλω», έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή αθλήτρια.

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα

Για την Βασιλική Μιλλούση η άθληση είναι τρόπος ζωής. Σταμάτησε να γυμνάζεται μερικούς μόνο μήνες κατά τη διάρκεια τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης εγκυμοσύνης, ωστόσο πολύ γρήγορα ξεκίνησε γυμναστική.

Mάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτούσε βίντεο με τις ασκήσεις που έκανε σχολιάζοντας πάντα ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να ξεκινήσει όταν αισθάνεται έτοιμη.

Μετά και τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η Βασιλική Μιλλούση επισκεπτόταν πιο συχνά το προπονητικό κέντρο , θέλοντας να επανέλθει το σώμα της στην προηγούμενη κατάσταση. Και χθες με μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε στους ακολούθους της ότι μετά από οκτώ μήνες πέτυχε το στόχο της.

«Είπα να ετοιμαστώ για τους επόμενους ολυμπιακούς ?#not #olympics #mood #8monthspostpartum και έφτασα εκεί που θελω?», έγραψε με χιούμορ η όμορφη μαμά.


https://www.instagram.com/p/CRyrWjEL6LE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τα σχόλια; Ήταν θετικά και άκρως κολακευτικά. Οι περισσότεροι followers της μάλιστα την παρότρυναν να το σκεφτεί και να συμμετάσχει στην επόμενη Ολυμπιάδα.

Τι γυμναστική έκανε

Σε ένα παλιότερο ποστ που είχε κάνει, είχε ανεβάσει μερικές ασκήσεις σχολιάζοντας:

"Μανούλες μου λοιπόν, με ρωτάτε πολύ συχνά τι ασκήσεις μπορείτε να κάνετε για την κοιλίτσα μετά την εγκυμοσύνη και πραγματικά είναι μια δύσκολη και επίφοβη απάντηση γιατί για την κάθε γυναίκα διαφέρει το πως είναι μετά από την γέννα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βρήκα όμως κάποιες πολύ συγκεκριμένες ασκήσεις που με προσοχή νομίζω μπορούν να τις δοκιμάσουν όλες για να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε όταν μας το επιτρέψει ο γιατρός μας!".


https://www.instagram.com/p/CLHtTqHjCNm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια είναι πανευτυχής αυτή την περίοδο. Εχει τις κόρες της ενώ ο σύζυγός της Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Δείτε στη gallery που ακολουθεί ευτυχισμένες στιγμές της όμορφης αυτής οικογένειας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved