Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε πώς τη φωτογράφισε η κόρη της σε παραλία της Πάρου

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει την καλύτερη φωτογράφο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε πώς τη φωτογράφισε η κόρη της σε παραλία της Πάρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της.

Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά όμορφα στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί.

Στα περισσότερα από αυτά μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η γνωστή μαμά τριών παιδιών είναι στα καλύτερά της : διαθέτει ένα άψογο σώμα ενώ είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Και για του λόγου του αληθές δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις οποίες όπως μας ενημέρωσε, τις τράβηξε η μικρότερη κόρη της, Μαίρη.

«Εξερευνώντας καινούρια μονοπάτια. Τις φωτό έβγαλε η μικρή μου κόρη!», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CRy_OK8Duin/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την διατροφή τους ακόμα και στις διακοπές. Παραμένει πιστή στις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες οι οποίες τη βοηθούν να είναι σε άριστη φόρμα. Ξεκινά την ημέρα της με ένα καλό πρωινό . Από τα αγαπημένα της είναι το βραστό αυγό με αβοκάντο.

Με 20 βιταμίνες και μέταλλα, γεμάτο φυτικές ίνες και υγιή λίπη, το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορείτε κι εσείς να εντάξετε στη διατροφή όχι μόνο τη δική σας αλλά και των παιδιών σας ενώ το αυγό είναι ίσως η πιο πλήρης φυσική πηγή πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, σε φυλλικό οξύ, αλλά και πολύτιμα μέταλλα.

Εκτός από το πρωινό, η φροντίδα των τριών παιδιών της και ειδικά τα πήγαινε - έλα στη θάλασσα και οι βόλτες σίγουρα την κρατούν σε ...φόρμα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς περνά με τα παιδιά της στην Πάρο μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved