Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: H καλοκαιρινή φώτο με τον γιο τους στην Τήνο

Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους κάνοντας και μια ευχή.

Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: H καλοκαιρινή φώτο με τον γιο τους στην Τήνο

Ο Γιώργος Χρανιώτης το φετινό καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την παράσταση « Οι μπαμπούλες», του Ισπανού Αλφρέντο Σανθόλ σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Με το πρώτο κενό που υπήρχε στο πρόγραμμά του βρέθηκε στην Τήνο κοντά στην γυναίκα και τον γιο τους, που βρίσκονται εκεί για διακοπές. Μάλιστα η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί , το οποίο λατρεύει.

gavaskantira

Ανάρτηση και μάλιστα οικογενειακή έκανε και ο γνωστός ηθοποιός γράφοντας κι ένα post για το τι σημαίνει οικογένεια για τον ίδιο.

chraniotis giorgos official

«Όταν έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή ,αισθάνεσαι μια ανεπανάληπτη πληρότητα. Μια αίσθηση ,ότι εδώ είναι η πραγματική ζωή σου και δεν χρειάζεται να μετακινηθείς καθόλου και πουθενά γιατί απλούστατα ,βρίσκεσαι εκεί που θα πρεπε να βρίσκεσαι. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω ταξιδέψει αρκετά ,σ ολο τον κόσμο και πάντα ειχα αυτή την φυσική περιέργεια ,να γνωρίσω πολιτισμούς ,να πατήσω σε απάτητα μέρη ,να φτάσω εκεί που δεν έχει φτάσει κανείς. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τώρα ψάχνω να βρω το σπίτι μου. Και το σπίτι μου είναι εκεί που βρίσκεται η οικογένεια μου. Και οικογένεια μπορεί να είναι αυτή η φωτο που ποσταρω ,αλλά μπορεί και να ναι ένα ζευγάρι ,ή ένας άνθρωπος με το κατοικίδιο του ,ή και τρεις ή και περισσότεροι. Οικογένεια είναι οι ψυχές που μοιράζεσαι την ζωή σου και το είναι σου. Και εμένα η οικογένεια μου είναι αυτή. Καλό καλοκαίρι σε όλους και μια ακόμα ευχή. Να μοιράζεστε γιατί είναι ο μόνος και πιο σίγουρος δρόμος για αυτο το αόριστο και μαγικό πράγμα που ονομάζεται ευτυχία.Την αγάπη μου».

Το ζευγάρι, που πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του, διανύει από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους του και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved