Δούκισσα Νομικού: Πώς περνά ο γιος της τα απογεύματα στις διακοπές

Τι κάνει όταν δεν είναι στη θάλασσα.

Δούκισσα Νομικού: Πώς περνά ο γιος της τα απογεύματα στις διακοπές

Η Δούκισσα Νομικού ξεκουράζεται μαζί με τα παιδιά της, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταματά να αναρτά υπέροχες φωτογραφίες από την παραμονή της στη Μύκονο, όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Θα θυμάστε τη φανταστική φωτογραφία που ανέβασε μαζί με την κόρη της, φορώντας το ίδιο μαγιό.


https://www.instagram.com/p/CRWRcyvraKy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα η χαρούμενη μαμά είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Δεν ντύνω την κόρη μου όπως ντύνομαι εγώ, εγώ ντύνομαι όπως ντύνεται η κόρη μου ??
#xazomom #babyA».

Η Δούκισσα Νομικού έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι το πρώτο παιδί της και συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της, ενώ πάντα φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Από τις μέχρι τώρα φωτογραφίες του πάντως μπορούμε να πούμε ότι της μοιάζει αρκετά.

Ο τρίχρονος γιος της περνά την ημέρα του κολυμπώντας στη θάλασσα και παίζοντας με την μικρότερη αδελφή του. Οσο για τα απογεύματα, επιδίδεται στη ζωγραφική να κρίνουμε από το post της μητέρας του.

doukissa

Ζωγραφική και παιδί

Η ζωγραφική αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας και έκφρασης για το παιδί. Μπορεί να το βοηθήσει να εκφράσει τα συναισθήματα του, να ανασύρει κάποιες εμπειρίες αλλά ακόμα και να το βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων.

Μέσω της ζωγραφικήτο παιδί μπορεί πιο εύκολα να αντιμετωπίζει τις συναισθηματικές του συγκρούσεις και αυτό ως αποτέλεσμα συμβάλλει στην ταχύτερη και υγιέστερη ανάπτυξη του.

Μάλιστα, κάποια χρόνια πριν, τη δεκαετία του 1970, ο Donald Winnicott, ένας πολύ δημοφιλής ψυχαναλυτής, χρησιμοποιούσε την ζωγραφική ως μέσο για να θεραπεύσει τους ανήλικους ασθενείς του.

Συγκεκριμένα είχε εφεύρει ο ίδιος μία τεχνική την οποία είχε ονομάσει «το παιχνίδι του ορνιθοσκαλίσματος», όπου ο ίδιος μαζί με το παιδί που συναντούσε κάθε φορά, έπαιρνε μια κόλα χαρτί, ξεκινούσε να ζωγραφίσει κάτι και μετά ζητούσε από το παιδί να συνεχίσει τη γραμμή του.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved