Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία των γιων της στο αεροδρόμιο

Οι διακοπές του Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα συνεχίζονται...

Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία των γιων της στο αεροδρόμιο

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι θα είναι το φετινό για τους γιους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Αφού πέρασαν μοναδικές στιγμές με τον μπαμπά τους στην Τήνο κάνοντας εξορμήσεις και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ο Γιάννης και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις διακοπές της, αυτή τη φορά με τη μητέρα τους.


https://www.instagram.com/p/CRYnxRPLqgj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή παρουσιάστρια, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το μέρος που θα κάνει διακοπές με τους γιους της. Ανέβασε όμως αυτή τη φωτογραφία με τον Δημήτρη και τον Γιάννη στο αεροδρόμιο και τα σακίδια στις πλάτες τους.

skorda

Η Φαίη Σκορδά επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο το Κιλκίς, τον τόπο καταγωγής της αλλά και τη Χαλκιδική, οπότε είναι πιθανό να περάσει μέρος των διακοπών της εκεί με τα αγόρια της.

'Αλλωστε μπορεί να έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της , πάντα σε Insta Story, όμως προτιμά να μην προβαίνει σε πολλά σχόλια. Αναμένουμε πάντως με ενδιαφέρον την επόμενη ανάρτησή της από τις διακοπές με τον Δημήτρη και το Γιάννη.

Είναι γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά είναι στα καλύτερά της κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CRmCYjrrBEh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ίδια ωστόσο, προτεραιότητα ήταν και παραμένουν οι γιοι της, που είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής της.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά της , επιλέξαμε πέντε και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved