Γιάννης Αντετοκούνμπο: 8 φωτογραφίες με τον γιο του που δεν έχετε ξαναδεί

Μπαμπάς και γιος σε απολαυστικά στιγμιότυπα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 8 φωτογραφίες με τον γιο του που δεν έχετε ξαναδεί

Tα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία. Ο Greek Freak οδήγησε την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς, στη κορυφή του MBA για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια, και έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που αναδείχθηκε σε πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξέσπασε σε κλάματα και έτρεξε να αγκαλιάσει τη μητέρα και τη σύζυγό του. Οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του διαδικτύου και για ακόμη μία φορά ο ταλαντούχος πρωταθλητής έδειξε ότι η οικογένειά του είναι η δύναμή του.

antetokouunmpo telikos

Πηγή φωτογραφίας: AP images

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατακτήσω τον τίτλο. Όταν ξεκίνησα (σ.σ. να παίζω μπάσκετ) το έκανα για να βοηθήσω την οικογένειά μου να αντιμετωπίσει της δυσκολίες της" ανέφερε σε συνέντευξή του λίγο μετά.

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Οι γονείς του, μετανάστες από την Νιγηρία, ήρθαν στην Ελλάδα για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με τα τρία του αδέρφια και τους γονείς του ήταν ανέκαθεν πολύ δεμένοι. Έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια και ο ίδιος αναγκάστηκε να δουλέψει από μικρός για να βοηθήσει όπως μπορούσε. Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στην εφηβεία και το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί.

Δέκα χρόνια μετά, σε ηλικία μόλις 27 ετών, ο Greek Freak βρίσκεται στην κορυφή. Έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για το ταλέντο του στο μπάσκετ, αλλά και για το ήθος, την ταπεινότητα και την αγάπη που με κάθε ευκαιρία δείχνει για την οικογένειά του: τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τον πατέρα του που υπήρξε το πρότυπό του και φυσικά τη σύζυγο και τον γιο τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένας τρυφερός μπαμπάς και στοργικός σύζυγος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Mariah είναι αγαπημένοι, πολύ δεμένοι και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γιος τους, Liam, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και σε μερικούς μήνες αναμένεται να γεννηθεί και το νέο μέλος της οικογένειας.

antetokounmpo suzugos gios

Τους τελευταίους μήνες, η Mariah είναι πιο ενεργή στα social media σε σχέση με παλαιότερα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης τoυς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το στήριγμά της, η έμπνευσή της και όπως αναφέρει και σε μία ανάρτησή της, ο άνθρωπος που με τον τρόπο του, την παρακινεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της:

"Οι περισσότεροι τον ξέρετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκτεμπολίστα του ΝBA,όμως εγώ τον ξέρω απλώς ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, παρακινήσει, παρηγορήσει και έχει υπάρξει το στήριγμά μου σε τόσες πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής μου." αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Μερικούς μήνες πριν με κατσάδιασε επειδή ποτέ δεν ολοκλήρωνα την όποια προσπάθεια έκανα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πήρα πολύ προσωπικά, γιατί, ας είμαστε ειλικρινής, σε κανέναν δεν αρέσουν να του φωνάζουν. Χωρίς καν να το γνωρίζει ο ίδιος, με έκανε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμά μου που δεν ήμουν πρόθυμη να παραδεχτώ. Τα λόγια του, ήταν ο λόγος που δεν τα παράτησα όταν ήμουν κουρασμένη ή όταν βαρέθηκα ή όταν ήμουν απασχολημένη με τη μητρότητα και δικά μου προσωπικά ζητήματα. Κάθε φορά που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω, τον φανταζόμουν να μου λέει να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Γιάννη, σε ευχαριστώ που πιστεύεις σε εμένα, που με εμπνέεις και που απλώς, είσαι εσύ!"

Λίγες ημέρες πριν, και συγκεκριμένα μερικές ώρες μετά τον τελικό στον οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρωταθλητής του NBA, η Mariah δημοσίεσε στο Instagram της μία σειρά από φωτογραφίες του μικρού Liam. Σε κάποιες το αγοράκι είναι μόνο του και σε άλλες με τον μπαμπά του. Η αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλος, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, είναι εμφανής.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved