Κέλλυ Κελεκίδου: Η κόρη της χτίζει κάστρα στην άμμο - Δείτε φώτο

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με την Ελπινίκη να παίζει στην άμμο.

Κέλλυ Κελεκίδου: Η κόρη της χτίζει κάστρα στην άμμο - Δείτε φώτο

Για ακόμα μια φορά η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία της κόρης της, Ελπινίκης Κουρκούλη.

Η μικρή μετά το μπάνιο στη θάλασσα αφοσιώθηκε στο χτίσιμο ενός κάστρου στην άμμο. Χρησιμοποιώντας το κλασικό κουβαδάκι και αρκετά βότσαλα έφτιαξε ένα κυκλικό κάστρο που εντυπωσίασε τη μητέρα της.

« Αυτό είναι το κορίτσι μου», έγραψε η περήφανη μαμά στη φωτογραφία που ανέβασε σε Insta Story.

kelekidou kori

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά παίζοντας στην άμμο

Η άμμος όσο ευεργετική μπορεί να είναι για το δέρμα μας , καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά.

Και αυτό γιατί στην άμμο κρύβονται μύκητες και μικροοργανισμοί οι οποίοι ευθύνονται για διάφορες δερματολογικούς ερεθισμούς. Οι μυρμηγκιές και ο ιός της μολυσματικής τερμίνθου είναι από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις του δέρματος και γίνονται άμεσα αντιληπτές . Οι μυρμηγκιές μπορούν να εμφανιστούν σε όλο το σώμα, από το πρόσωπο ως τις πατούσες, και μοιάζουν με μικρές ελιές οι οποίες έχουν το χρώμα του δέρματος ενώ η μολυσματική τέρμινθος μοιάζει με σπυράκια που έχουν «άσπρο κεφαλάκι».

Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα παιδιά, ιδίως τα κοριτσάκια, δεν πρέπει να τα αφήνουμε να παίζουν γυμνά στην άμμο. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι τα εξής:

  • Δεν επιτρέπουμε στα παιδιά να κάθονται και να παίζουν στην άμμο, γυμνά.
  • Χρησιμοποιούμε για να κάθονται ή να παίζουν πάντα ψάθα ή πετσέτα.
  • Τα βρέφη πρέπει να φορούν πάνα ή βρακάκι γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ουρολοίμωξης.
  • Το ιδανικό είναι να αλλάζουμε μαγιό βγαίνοντας από την θάλασσα .

Κέλλυ Κελεκίδου : Φωτογραφίες παιδιών

Η γνωστή τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα κάνει όλο και πιο συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά της, την Ελπινίκη και τον Ραφαήλ, φροντίζοντας να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Παρότι δεν μπορούμε να πούμε σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζουν περισσότερο είναι βέβαιο ότι η αδυναμία που τους έχουν είναι μεγάλη.

Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών της που έχει δημοσιεύσει η Κέλλυ Κελεκίδου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved