Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Διακοπές στην Ιταλία - Το ονειρικό καλοκαιρινό άλμπουμ

Στην Ιταλία βρίσκεται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα, και τις δύο κόρες τους, Ισαβέλλα και Βικτώρια.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Διακοπές στην Ιταλία - Το ονειρικό καλοκαιρινό άλμπουμ

Αναχώρησαν οικογενειακώς πριν μερικές μέρες για την γειτονική χώρα, όπου θα περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Στην Ιταλία βρίσκεται η αδερφή της δημοσιογράφου και τα ανίψια της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ταξίδεψαν. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, καραντίνα και κορονοϊό, ήρθε η στιγμή να βρεθούν ξανά μαζί.

Η Ελιάνα, η οποία είναι λάτρης του Instagram, φαίνεται ξετρελαμένη από τις ομορφιές του τόπου και όλα όσα κάνει με τις κόρες και τα ανίψια της και δεν σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί.

Η πρώτη αγκαλιά στο αεροδρόμιο

eliana xrisikopoulou diakopes sitn italia 1

Όλοι έχουμε ζήσει αυτή την αγκαλιά έτσι δεν είναι; Που οι δικοί σου άνθρωποι περιμένουν καρτερικά στην έξοδο για να σε δουν να ξεπροβάλεις με τα μπαγκάζια στον ώμο. Κάπως έτσι περίμεναν και τα ανίψια της Ελιάνας, την Ισαβέλα και την Βικτώρια. Με ανυπομονησία, αγωνία και λαχτάρα για να αγκαλιαστούν και για να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές μαζί.

Τα παιχνίδια στην αυλή

eliana xrisikopoulou diakopes sitn italia 3

Αν και η Ελιάνα δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες, εμείς σταθήκαμε περισσότερο σε αυτή εδώ. Που δείχνει τα παιδιά όλα μαζί γύρω από το τραπέζι του κήπου. Μετά από μια μέρα στην παραλία (το ξέρουμε γιατί προηγήθηκαν οι φωτογραφίες από την θάλασσα που θα δείτε παρακάτω) τα παιδιά λούστηκαν, έβαλαν καθαρά ρούχα και ξυπόλητα έτρεξαν στο τραπέζι του κήπου για να κάτσουν να φάνε. Η ξυπολυσιά και τα βρεγμένα τους μαλλιά, μαρτυρούν την ευτυχία και την αγωνία που έχουν για όλες τις στιγμές που περνούν μαζί. Στιγμές που λίγο πολύ έχουμε ζήσει όλοι μας όταν ήμασταν παιδιά στο χωριό με τους φίλους μας, στο εξοχικό με τις παρέες μας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών μας.

Αυτό άλλωστε σημαίνει καλοκαιρινές διακοπές. Ξεγνοιασιά, ανεμελιά και πολλές, πολλές, όμορφες στιγμές. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Ελιάνα και φροντίζει με κάθε τρόπο τα παιδιά της να γεμίζουν με εμπειρίες και αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν για μια ζωή.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι και σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved