Κατερίνα Παπουτσάκη: Oικογενειακές διακοπές στη Δονούσα – Δείτε φώτo

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η  Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Oικογενειακές διακοπές στη Δονούσα – Δείτε φώτo

Μετά από μια δύσκολη - λόγω κορονοϊού - αλλά επιτυχημένη χρονιά, η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκουράζεται με την οικογένειά της στη Δονούσα.

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τους δύο γιους τους επέλεξαν αυτό το μικρό και όμορφο νησί των Κυκλάδων που προσφέρεται για ήρεμες διακοπές.

Το ζευγάρι λατρεύει το συγκεκριμένο νησί, αφού εκεί παντρεύτηκε και γιόρτασε μια από τις επετείους του.

Γνώριμες λοιπόν οι παραλίες και οι ομορφιές της Δονούσας στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τον σύζυγό της, ενώ και τα παιδιά τους, Μάξιμος και Κίμωνας δείχνουν να απολαμβάνουν την ελευθερία που νιώθουν στο κυκλαδίτικο νησί.


https://www.instagram.com/p/CRlwe__IYjY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δονούσα

Η Δονούσα απέχει 14 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Αμοργού (Αιγιάλη) και 8 ναυτικά μίλια από Νάξο. Η έκτασή της είναι 13,652 τ.χλμ., λοφώδης και πετρώδης με μέγιστο υψόμετρο 385 μέτρα και με 167 μόνιμους κατοίκους κατά την απογραφή του 2011.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού, η Δονούσα είναι «καθαρή» από πλαστικό από το 2019, πρώτη από όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Διοικητικά υπάγεται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Οι κάτοικοί της, όπως αναφέρει η el.wikipedia.org λίγες ποιμενικές οικογένειες, ήταν 235 το 1928, 250 το 1946 ενώ το 2001 μειώθηκαν στους 163. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει η τουριστική ανάπτυξη του νησιού που συνδέεται με τη Νάξο και την Αμοργό καθημερινά με τοπικά τουριστικά σκάφη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη από την ημέρα που έφτασε στο νησί μέχρι σήμερα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους , όμορφες , οικογενειακές, καλοκαιρινές στιγμές της. Πάρτε μια γεύση από τις διακοπές στη Δονούσα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved