Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης & του συζύγου της

Μπαμπάς και κόρη έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης & του συζύγου της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι καθώς η κόρη της Μαίρη και ο σύζυγός της , Άρης Γούτος , είχαν γενέθλια.

Η γνωστή μαμά δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί την ημέρα αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του συζύγου της να κρατά τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά, γράφοντας:

« 20/7. Ίδια μέρα Γενέθλια Μπαμπάς και κόρη..Σήμερα γιορτάζουν οι αγάπες μου μεγάλες να είσαστε πάντα καλά.Χρόνια πολλά».

florinda

Πριν από λλίγο ανέβασε κι αυτή τη φωτογραφία με τους εορτάζοντες μπροστά από την τούρτα τους.


https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το ζευγάρι γιόρτασε τα διπλά γενέθλια στο Πόρτο Χέλι.


https://www.instagram.com/p/CC2thYTMUQ2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχέση μπαμπάς και κόρης

Ο πατέρας για ένα κορίτσι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να το επηρεάσει περισσότερο στη ζωή του, από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι τις μεγαλύτερες.Ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας αντιμετωπίζει τη ζωή είναι το παράδειγμα για τα κορίτσια του.

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση μπαμπά – κόρης να υπάρχει ειλικρίνεια και να της δίνει το θετικό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει στο μέλλον να αντιμετωπίζει τις κακοτοπιές στη ζωή της.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι μπαμπάδες είναι να φροντίσουν να είναι εκεί όταν οι κόρες τους, τους χρειαστούν και να δώσουν όσο το δυνατόν τις καλύτερες συμβουλές.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον Άρη Γούτο έχουν αποκτήσει κι ένα γιο. Οι αναρτήσεις με τα παιδιά τους δεν είναι συχνές είναι όμως αρκετές και μπορείτε να δείτε ορισμένες από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved