Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι διακοπές με τις κόρες της μόλις ξεκίνησαν (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος από το αεροδρόμιο.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι διακοπές με τις κόρες της μόλις ξεκίνησαν (pics)

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν κι επίσημα για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία σήμερα το πρωί ταξίδεψε με τις κόρες της εκτός Αττικής.

Η εκπομπή "Πάμε Δανάη" μπορεί να έριξε αυλαία στις αρχές Ιούλη, ωστόσο η δημοσιογράφος παρέμεινε στην πρωτεύουσα για να διευθετήσει τις τελευταίες τις υποχρεώσεις. Βέβαια, οι εξορμήσεις στη θάλασσα δεν έλειπαν από την καθημερινότητά της, έχοντας πάντα μαζί της τις δύο κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτωρία.


https://www.instagram.com/p/CRecvtnLI24/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος που φημολογείται ότι θα βρίσκεται είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη από Σεπτέμβρη, έφυγε εκτός Αττικής με τις δύο κόρες της. Ο προορισμός παραμένει ακόμα άγνωστός, ωστόσο η διάσημη μαμά ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες τους στο αεροδρόμιο.

Αυτή ήταν η πρώτη...

eliana xrusikopoulou diakopes kores

..ακολούθησε η παρακάτω από την επιδρομή των δύο κοριτσιών στα μαγαζιά του αεροδρομίου...

eliana xrusimopoulou diakopes kores 2

... και για το τέλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου άφησε μία selfie μετά την επιβίβαση.

eliana xrusikopoulou diakopew kores 2

Η δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναμένουμε σύντομα να μας δείξει ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τις κόρες της, 6 και 4 ετών, στην gallery που ακολουθεί.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις μαμάδες που αποφεύγουν να δείξουν τα πρόσωπα των παιδιών τους στο Instagram, ωστόσο στις αναρτήσεις της δεν διστάζει να "τσαλακωθεί" και μιλάει πάντα με ειλικρίνεια για εμπειρίες της και θέματα που την απασχολούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved