Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τον εκτόπισε ο γιος του από το κρεβάτι - Δείτε φώτο

Μία φωτογραφία που έκανε πολλούς γονείς να ταυτιστούν δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τον εκτόπισε ο γιος του από το κρεβάτι - Δείτε φώτο

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούλιο του 2020. Ο γιος τους, Αναστάσης, πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά τους και οι δύο ηθοποιοί δημοσιεύουν αρκετά συχνά φωτογραφίες μαζί του.

Ένα στιγμιότυπο που έκανε πολλούς γονείς να ταυτιστούν, μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς του φίλους ο γνωστός ηθοποιός. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε σε Instagram Story μία selfie που δείχνει την σύζυγό του, τον γιο τους και τον ίδιο να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Στη μία πλευρά του κρεβατιού κοιμάται η Λένα Δροσάκη και δίπλα της ο ενός έτους Αναστάσης που έχει... εκτοπίσει τον μπαμπά του.

alexandros mpourdoumis upnos mazi me mwro

Όσοι είστε γονείς, σίγουρα έχετε βρεθεί στην ίδια θέση πολλάκις.

O ύπνος μαζί με το μωρό συνηθίζεται τους πρώτους μήνες και θεωρείται ότι έχει πολλά οφέλη για το βρέφος. Σύμφωνα με έρευνες, τα μωρά που κοιμούνται δίπλα στις μητέρες τους έχουν πιο σταθερούς καρδιακούς παλμούς, λιγότερες παύσεις μακράς διάρκειας στην αναπνοή τους και πιο σταθερή θερμοκρασία σώματος, σε σχέση με τα μωρά που κοιμούνται μόνα τους στο βρεφικό δωμάτιο. Επίσης, η διαδικασία του θηλασμού είναι πιο εύκολη και το βρέφος νιώθει πιο ήρεμο με αποτέλεσμα να κοιμάται καλύτερα. Βέβαια, ο ύπνος μαζί με το μωρό ελλοχεύει και κινδύνους, για αυτό και είναι σημαντικό ο γονιός να εξασφαλίζει ότι το μωρό έχει επαρκή χώρο, ότι το στρώμα είναι σκληρό και ότι το μωρό δεν έχει δίπλα του βαριές κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια.

Όσον αφορά το μέχρι πότε θεωρείται καλό το μωρό να κοιμάται μαζί με τους γονείς του, οι γνώμες των ειδικών διίστανται. Το βέβαιο είναι ότι, ακόμα και τα παιδιά μεγαλύτερα του ενός έτους, κάποιες τουλάχιστον φορές, τρυπώνουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στο κρεβάτι των γονιών και τότε ο ύπνος είναι μία πραγματική πρόκληση. Άλλοτε κλωτσάνε, άλλοτε κοιμούνται ανάποδα, και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που καταλαμβάνουν όλο τον χώρο εκτοπίζοντας τη μαμά ή τον μπαμπά, όπως και στην περίπτωση του ηθοποιού.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει αδυναμία στον γιο του και αυτό είναι εμφανές σε κάθε του ανάρτηση. Από όταν ακόμα το αγοράκι ήταν νεογέννητο, ο ηθοποιός βοηθούσε την σύζυγό του με κάθε τρόπο και μέσα από τις δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έχουμε δει να το ταΐζει, να το κοιμίζει, να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτες.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved