Κέλλυ Κελεκίδου: Σε πίστα καρτ με τα παιδιά της (εικόνες)

Η γνωστή τραγουδίστρια με τα παιδιά της επισκέφτηκαν πίστα καρτ κι ενθουσιάστηκαν.

Κέλλυ Κελεκίδου: Σε πίστα καρτ με τα παιδιά της (εικόνες)

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε με τα παιδιά της κάτι διαφορετικό. Επισκέφτηκαν πίστα καρτ όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν με ασφάλεια και να διασκεδάσουν.

Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε και φωτογραφίες με την κόρη της Ελπινίκη αλλά και τον Ραφαήλ που επέλεξε να οδηγήσει μόνος του.

kelekidou1

Όπως βλέπετε, όλοι τους φορούν κράνος – είναι άλλωστε υποχρεωτικό και απαραίτητο για όποιον θέλει να οδηγήσει σε πίστα – και εκείνη που δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένη είναι η Κέλλυ Κελεκίδου.

kelekidou

Τι είναι το καρτ

Το καρτ είναι μια παραλλαγή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μικρά, τετράτροχα οχήματα που είναι ανοιχτά και ονομάζονται karts . Μπορούν να φτάσουν σε ταχύτητες άνω των 260 χλμ ανά ώρα ενώ τα go- karts , που επέλεξε η Κέλλυ Κελεκίδου με τα παιδά της, προορίζονται για το ευρύ κοινό και οι ταχύτητες δεν υπερβαίνουν τα 40 χλμ. την ώρα.

Go kart μπορούν να κάνουν παιδιά από 5 ετών και πάνω καθώς υπάρχει κατηγορία baby και mini. Για πολλούς θεωρείται ένας καλός τρόπος να έρθει το παιδί σε επαφή με την οδήγηση σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Στην Αττική υπάρχουν αρκετές πίστες καρτ που μπορείτε να επισκεφτείτε με το παιδί σας κατόπιν επικοινωνίας.

Η Κέλλυ Κελεκίδου πάντως όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις, ενθουσιάστηκε απο την επίσκεψή της σε πίστα καρτ. Η γνωστή τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί με τους followers της κι άλλες στιγμές με την κόρη και τον γιο της, αρκετές από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved