Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε γυμναστική 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε γυμναστική 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η περίοδος αυτή για την Μαρία Ηλιάκη. Μετά τον ερχομό του παιδιού της τον περασμένο Μάιο, η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Καθότι είναι ενεργή στα social media μοιράζεται πολλές στιγμές της νέας της καθημερινότητας μαζί με τους followers της, δείχνοντας πώς έχει αλλάξει πλέον το πρόγραμμα λόγω του μωρού.


https://www.instagram.com/p/CQsvbdhrUuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν προλαβαίνει , ανεβάζει και βίντεο απαντώντας εμμέσως και σε πολλές από τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με τη φροντίδα του μωρού αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης που απασχολούν πολλές μέλλουσες και όχι μόνο μαμάδες.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα κιλά, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι έχασε μέσα σε είκοσι μέρες μετά τη γέννα 12 κιλά! Εξήγησε ότι δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο , αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθεί μία συγκεκριμένη διατροφή που της έχει αλλάξει τον μεταβολισμός της . Όπως μάλιστα είχε πει σε βίντεο της «… όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο θυμάται».

Και μπορεί να έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης , όμως η Μαρία Ηλιάκη θέλει να επαναφέρει το σώμα της στην πρότερή του κατάσταση.' Ετσι, ξεκίνησε γυμναστική στο σπίτι. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία με αθλητική…περιβολή γράφοντας « Ξεκινάμε…».

iliaki

Πότε επανέρχεται το σώμα μας μετά τη γέννα

Ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης έχει άμεση σχέση και με το σύνολο των κιλών που πήρατε. Αν λοιπόν τα συνολικά κιλά της εγκυμοσύνης ήταν 10-14, μπορείτε να ελπίζετε ότι με σωστή διατροφή και χωρίς στερήσεις, μπορείτε να τα χάσετε σε λιγότερο από τρεις μήνες ( υπολογίστε ότι κατά μέσο όρο κάθε γυναίκα χάνει περίπου 5,5 κιλά στη γέννα).

Εάν τα κιλά είναι πάνω από 17, τότε θα χρειαστείτε περίπου 5-6 μήνες. Φυσικά αυτό εξαρτάται κι από τον μεταβολισμό της κάθε γυναίκας.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κογκρέσο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG), οι νέες μαμάδες χάνουν περίπου 10 κιλά μέσα σε ένα μήνα μετά τον τοκετό! Επειδή αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τουλάχιστον για τις γυναίκες της Μεσογείου, φροντίστε να ξεκινήσετε την προσπάθεια να χάσετε κιλά, χωρίς άγχος αλλά με επιμονή και καλή ψυχική διάθεση.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη μετά τη γέννηση της κόρης της. Είναι σε άψοχη φόρμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved