Απίστευτο! Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή (εικόνα)

Απίθανη η νέα φωτογραφία της Σταματίνας με την κόρη της!

Απίστευτο! Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή (εικόνα)

Με μια φωτογραφία η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε πόσο μεγάλωσε η μία από τις δύο κόρες της.

Η αλήθεια είναι ότι είχε καιρό να δημοσιεύσει καινούρια φωτογραφία των κοριτσιών της και όλους αυτούς τους μήνες αναρτούσε σε Insta stories κάτι #tb φωτογραφίες που μόνο το πόσο μεγάλωσαν τα κορίτσια της δεν έδειχνε.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η Σταματίνα έχει επιλέξει το δικό της στιλ και για τις κόρες της. Αφού τα μαλλιά της μικρής είναι ακριβώς όμοια με εκείνα της μαμάς.

Μαμά και κόρη σημειώσατε Χ. Αυτό είναι το σχόλιο που θα δείτε να επαναλαμβάνεται κάτω από τη φωτογραφία της Σταματίνας που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο.

stamatina tsimtsili anartisi me kori 1

"Αγνή αγάπη", ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας του Happy Day, που αποχαιρέτησε το κοινό της πριν μερικές ημέρες με τα likes να ξεπερνούν εκείνα των τελευταίων αναρτήσεών της. Μέχρι στιγμής η φωτογραφία έχει αποσπάσει πάνω από 19.600 likes και συνεχίζει να ανεβαίνει.

Μαμά πολλών ταχυτήτων

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια μαμά πολλών ταχυτήτων αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει ότι τα καταφέρνει όλα μέσα σε μια μέρα. Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, παιδιά, παιχνίδια, μαγειρέματα, συμμαζέματα και πάλι φτου και από την αρχή!

Αυτό το διάστημα χαλαρώνει, όπως κάνουν και άλλες μαμάδες, γεμίζοντας μπαταρίες για τον (δύσκολο;) χειμώνα που θα έχουμε όλοι μπροστά σας.

Στη gallery δείτε τις φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει με τα παιδιά της Νάγια, Μαίρη και Γιαννάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved