Σίσσυ Φειδά: H κόρη της πήγε οδοντίατρο κι ήταν απίστευτα χαλαρή

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της και θα καταλάβετε τι εννοούμε .

Σίσσυ Φειδά: H κόρη της πήγε οδοντίατρο κι ήταν απίστευτα χαλαρή

Ποιο παιδί , έστω και μια φορά, δεν έχει αισθανθεί φόβο όταν πρέπει να επισκεφτεί τον οδοντίατρο; Με χίλια παρακάλια ανοίγει διστακτικά το στόμα του κι αφού έχουν προηγηθεί κλάματα απόγνωσης.

Η κόρη της Σίσσυς Φειδά, μάλλον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παιδιών. Σε κάθε της επίσκεψη στην οδοντίατρο παραμένει ψύχραιμη και ήρεμη. Μάλιστα κρατώντας ένα καθρεφτάκι βλέπει τι κάνει η γιατρός στο στόμα της.

sissy feida

Το ίδιο συνέβη την πρώτη φορά αλλά και πριν μερικές ημέρες που πήγε...

dioni kori feida

Η Διώνη είναι ξαπλωμένη στην οδοντοτριατική καρέκλα, φορώντας τα προστατευικά γυλιά και κρατώντας για ακόμα μια φορά, το καθρεφτάκι στα χέρια της. 'Εχει πάρει μάλιστα και μια χαλαρή πόζα που δεν έμεινε ασχολίαστη από τη μητέρα.

Η Σίσσυ Φειδά, που ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , έγραψε χαρακτηριστικά: « Στην οδοντίατρο με άνεση».

Επίσκεψη στον οδοντίατρο

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η πρώτη επίσκεψη πρέπει να γίνεται από το πρώτο κιόλας έτος της ηλικίας του κι ενώ έχουν βγει τα πρώτα δόντια. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό να πάτε το παιδί από αυτή την ηλικία στον οδοντίατρο όμως, είναι πολύ σημαντικό, αφού έτσι θα αποφευχθούν τυχόν μελλοντικά οδοντιατρικά προβλήματα. Όσο για τη συχνότητα της επίσκεψης; Θα πρέπει να ανανεώνετε το ραντεβού σας κάθε 6 με 12 μήνες.

Ως γνωστόν, η interior designer έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί της. Όπως αυτά που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved