Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μυστικό της για να διατηρείται σε φόρμα στις διακοπές

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι με τα παιδιά της στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μυστικό της για να διατηρείται σε φόρμα στις διακοπές

Μετά από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν , η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και αναχώρησε για διακοπές στην αγαπημένη της Πάρο.

Μαζί της φυσικά οι δύο κόρες και ο γιος της καθώς ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι τέλος Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια κινείται πλέον σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο στη θάλασσα με τα παιδιά και ξεκούραση .

Ήδη, έχει κάνει τις πρώτες αναρτήσεις από την παραμονή της στο νησί και όπως έγραψε χαρακτηριστικά «Όταν είσαι σε ένα μέρος που αγαπάς αρκεί να πάρεις μια βαθιά ανάσα και όλα γύρω σου φαίνονται πιο όμορφα! #fact».


https://www.instagram.com/p/CRT6SijDaJ7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς παραμένει σε φόρμα

Και μπορεί οι περισσότεροι στις διακοπές να ξεφεύγουν, από άποψη φαγητού, καθώς τρώνε πιο αργά και πίνουν ένα ποτηράκι παραπάνω, όμως η Σταματίνα Τσιτμτσιλή παραμένει πιστή στις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες οι οποίες τη βοηθούν να είναι σε άριστη φόρμα.

Μέσα από τον λογαριασμό στης στο instagram μας έδειξε λοιπόν τι περιλαμβάνει το πρωινό της γεύμα που της αρέσει κιόλας αν κρίνουμε από το σχόλιό της.

proino

Η όμορφη μαμά λοιπόν απολαμβάνει για πρωινό βραστό αυγόμε αβοκάντο. Με 20 βιταμίνες και μέταλλα, γεμάτο φυτικές ίνες και υγιή λίπη, το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορείτε κι εσείς να εντάξετε στη διατροφή όχι μόνο τη δική σας αλλά και των παιδιών σας ενώ το αυγό είναι ίσως η πιο πλήρης φυσική πηγή πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, σε φυλλικό οξύ, αλλά και πολύτιμα μέταλλα. Εκτός από το πρωινό, η φροντίδα των τριών παιδιών της και ειδικά τα πήγαινε - έλα στη θάλασσα, σόγουρα την κρατούν σε ...φόρμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς αμφιβολία είναι στα καλύτερά της και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved