Ζέτα Δούκα: Μας έδειξε πώς μεταμφίεσε η μικρή Θάλεια τη γιαγιά της

Η κόρη της Ζέτας Δούκα είχε μεγάλη έμπνευση..

Ζέτα Δούκα: Μας έδειξε πώς μεταμφίεσε η μικρή Θάλεια τη γιαγιά της

Τα κατορθώματα της κόρης της, Θάλειας, μοιράστηκε με τους followers της η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε σε insta stories τις μεταμφιέσεις που έκανε η μικρή στη γιαγιά της, η οποία αφέθηκε κυριολεκτικά στα χέρια της εγγονής της. Η Θάλεια, «μεγαλούργησε», μεταμφιέζοντας την γιαγιά της σε σούπερ γιαγιά!

Όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε μια μάσκα και μια μπέρτα. Πρόσθεσε τσιμπιδάκια στα μαλλιά, ροζ γυαλιά, μέχρι και τσαντάκι της Μίννι Μάους κρέμασε στη γιαγιά της.

Η 5χρονη Θάλεια


https://www.instagram.com/p/CRKAqFkL1Vu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την Ζέτα Δούκα και τοn Μιχάλη Χατζαντωνά η κόρη τους είναι ο κόσμος όλος. Αρκετές φορές μέσα από τα post της έχει μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη και πλήρης νιώθει έχοντας στη ζωή της την κόρη της, το σύντροφό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωη δεν παύει να με εκπλήσσει γι αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που ειναι σοφότερη από εμένα...», είχε γράψει σε ένα από τα πολλά post της.


https://www.instagram.com/p/COrhVzUL1-r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς για το καλό της κόρης της. «Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας. Τους οφείλουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς στερεότυπα και βία, με αλληλεγγύη, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον! Ας το προσπαθήσουμε...», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Και επειδή σας μιλήσαμε για τις μεταμφιέσεις που έκανε η μικρή Θάλεια στη γιαγιά της αλλά δεν σας τις δείξαμε, μπορείτε να τις απολαύσετε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved