Baby Boom σε νοσοκομείο του Τέξας: Γεννήθηκαν 107 μωρά σε 91 ώρες!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει το νοσοκομείο Andrews Women's Hospital - Baylor Scott & White All Saints Medical Center στο Τέξας.

Baby Boom σε νοσοκομείο του Τέξας: Γεννήθηκαν 107 μωρά σε 91 ώρες!

«Έκρηξη» γεννήσεων καταγράφηκε στο νοσοκομείο Baylor Scott & White All Saints Medical Center στο Τέξας, καθώς το διάστημα μεταξύ 24 και 28 Ιουνίου γεννήθηκαν 107 μωρά σε 91 ώρες.

Το γεγονός θεωρείται αρκετά σπάνιο κυρίως για τον αριθμό των γεννήσεων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει παράδοση στις πολλες γέννες καθώς πριν τρία χρόνια είχε καταγράψει 48 γεννήσεις σε 41 ώρες. Αυτή τη φορά κατάφερε όχι μόνο να σημειώσει ξανά ρεκόρ αλλά να ξεπεράσει το προηγούμενο.



Το προσωπικό του νοσοκομείου εικάζει ότι αυτό το ρεκόρ, το οποίο χαρακτηρίζει «σπάνιο και εξαιρετικό», μπορεί να οφείλεται στην πανδημία.

«Την περασμένη άνοιξη, όταν ξεκίνησε η καραντίνα, όλοι εικάσαμε ... ότι ίσως τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, να βλέπαμε μια σημαντική αύξηση των γεννήσεων, αυτό όμως δεν συνέβη», είπε μιλώντας στο goodmorningamerica.com η Michelle Stemley, νοσοκόμα στο Andrews Women's Hospital - Baylor Scott & White All Saints Medical Center.

Ο αριθμός παρέμεινε σταθερό και κατά τους χειμερινούς μήνες αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση άρχισε να αλλάζει.

Από την πλευρά του, ο Δρ Jay Herd δεν είχε αντιληφθεί την αύξηση των γεννήσεων μέχρι τη στιγμή που είδε τα νούμερα.

Πιστεύει ότι η έκρηξη γεννήσεων δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Αντ 'αυτού, προβλέπει ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας COVID-19, τα ποσοστά γεννήσεων θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

«Δεν νομίζω ότι θα μειωθούν οι γεννήσεις. Σε επτά με οκτώ μήνες από τώρα, θα δούμε ... αύξηση του πληθυσμού», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved