Μπλέτσας- Αστέρη: Νέες φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη τους

Το ζευγάρι υποδέχτηκε πριν μερικές ημέρες τη δεύτερη κόρη του.

Μπλέτσας- Αστέρη: Νέες φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη τους

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη.

Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσαν και οι δυο τους στα social media αναρτώντας μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες από την κλινική.

« Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου.

❤️Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες.

?Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.
?❤️??Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε.

?Πάμε για ταντεμ τώρα.

Mamaof2 #NewBaby #MyWorld».

Με αυτό τον τρόπο και τη συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε γνωστή η Ηλέκτρα Αστέρη τη γέννηση της δεύτερης κόρης της.


https://www.instagram.com/p/CROmq09res9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όμως και ο Ευτύχης Μπλέτσας, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους ακολούθους του αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής του.

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!!Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα.», ήταν το τρυφερό μήνυμά του.


https://www.instagram.com/p/CROqLutL9pr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εγκυμοσύνη και τα ταξίδια

Η Ηλέκτρα Αστέρη κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της για αρκετό χρονικό διάστημα και όταν αποφάσισε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός η κοιλίτσα της φαινόταν καθαρά. Συνέχισε να ταξιδεύει με τον Ευτύχη Μπλέτσα και την κόρη τους μέχρι λίγο πριν γεννήσει προκαλώντας συχνά το θαυμασμό άλλων γυναικών για το πώς τα καταφέρνει.

Μάλιστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόταν ήταν με ποιο τρόπο μπορούν οι γονείς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με μικρό παιδί.

Πλέον η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει και ανυπομονούν να συνεχίσουν τα ταξίδια τους όλοι μαζί.Και δεν έχουμε αμφιβολία ότι μόλις περάσει λίγος καιρός θα δούμε τις πρώτες αναρτήσεις από τον νέο τους προορισμό με σύσσωμη την οικογένεια.

Προς το παρόν εσείς μπορείτε να δείτεστη gallery που ακολουθεί τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ευτύχης Μπλέτσας με την νεογέννητη κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved