Liv Tyler: Το βίντεο με τα παιδιά της που συγκέντρωσε χιλιάδες views

Τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται τρυφερά και η διάσημη μαμά τους κατέγραψε αυτή τη στιγμή.

Liv Tyler: Το βίντεο με τα παιδιά της που συγκέντρωσε χιλιάδες views

H Liv Tyler ανά διαστήματα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές με την οικογένειά της.

Η 44χρονη διάσημη ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών Tον 16χρονο Milo απέκτησε από τον γάμο της με τον Άγγλο μουσικό-τραγουδιστή Royston Langdon ενώ με τον τωρινό της σύντροφο David Gardner, έχουν δύο παιδιά, τον 6χρονο Sailor και την 5χρονη Lula Rose.

'Οπως είπαμε, αναρτά φωτογραφίες τους στα social media αλλά και βίντεο όπως αυτό με την κόρη και τον γιο της να αγκαλιάζονται καθώς παρακολουθούν τα πουλάκια να παίζουν στον κήπο του σπιτιού τους. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 500.000 views.


https://www.instagram.com/p/CM-NkKfAIHM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός ζει στο Λονδίνο κι έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της. Ασχολείται με τον υπερβατικό διαλογισμό εδώ και αρκετά χρόνια και όπως είχε πει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά του Ιδρύματος David Lynch «με βοηθά να παίρνω καλύτερες αποφάσεις και να είμαι καλύτερη μητέρα, κι απλώς αντιμετωπίζω το καθημερινό άγχος του σύγχρονου κόσμου στον οποίο ζούμε. Με βοηθά στα πάντα».

Τι γνωρίζουμε για την Liv Tyler

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1977 και είναι κόρη του Steven Tyler των Aerosmith και της Bebe Buell. Τα πρώτα χρόνια είχε το επώνυμο του συντρόφου της μητέρας της Todd Rundgren και σε ηλικία 11 ετών όταν έμαθε ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας, πήρε το επώνυμό του.

Αρχικά εργάστηκε ως μοντέλο και σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκε στο video clip των Aerosmith, Crazy. Την ίδια χρονιά, το 1994 συμμετείχε στην πρώτη της ταινία Silent Fall . Η καριέρα της άρχισε την ανοδική της πορεία, με τη συμμετοχή της τόσο στη νοσταλγική ροκ ταινία του 1960, That Thing You Do (1996) με τον Tom Hanks όσο και στην ταινία Armageddon (1998) με τους Bruce Willis και Ben Affleck.

Ωστόσο, ο ρόλος που εκτόξευσε την καριέρα της, ήταν αυτός στην τριλογία ταινιών «Lord of the Rings». Ακολούθησαν συμμετοχές σε πολλές ταινίες η τελευταία στην οποία πήρε μέρος ήταν η «Ad Astra» το 2019 σε σκηνοθεσία του James Gray.

H ίδια έχει μεγάλη λατρεία στα παιδιά της . Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved