Δήμος Αναστασιάδης: Παιχνίδια με τον 2χρονο γιο του στην αμμουδιά (pics)

Μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με τον γιο του δημοσίευσε ο τραγουδιστής.

Δήμος Αναστασιάδης: Παιχνίδια με τον 2χρονο γιο του στην αμμουδιά (pics)

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει ξεκινήσει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, όποτε βρίσκεται, όμως, στην πρωτεύουσα απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του ή κάνουν σύντομες εξορμήσεις όλοι μαζί.

Ο τραγουδιστής είναι ενεργός στα social media και οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με το γιο του, δεν είναι πολλές είναι όμως υπέροχες και δείχνουν ότι ο καλλιτέχνης είναι ένα τρυφερός μπαμπάς που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον μικρό Αρίωνα κάνοντας ποδηλατάδα, βόλτες και παίζοντας εντός κι εκτός σπιτιού.

dimos anastasiadis gios ammos 5

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον γιο του δημοσίευσε ο Δήμος Αναστασιάδης χθες το μεσημέρι. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Ελαφόνησο με την Τζένη Θεωνά και τον Αρίωνα και απήλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, τα παιχνίδια στην αμμουδιά.

Μπαμπάς και γιος "θάφτηκαν" στην άμμο, έπαιξαν και γέλασαν πολύ. Mάλιστα, ο καλλιτέχνης έγραψε κάτω από τη φωτογραφία χιουμοριστικά: «Στην "Αμμόχωστο"»

dimos anastasiadis gios ammos 6

Με το παιδί στην παραλία - Συμβουλές για γονείς

Καλοκαίρι χωρίς εξόρμηση στην παραλία δε γίνεται. Για να περάσετε όμορφα εσείς και τα παιδιά, έχετε υπόψιν σας τα εξής:

  • Αποφύγετε την εξόρμηση στην παραλία από τις έντεκα το πρωί μέχρι και τις τεσσερισήμιση το απόγευμα. Τις ώρες αυτές κάνει περισσότερη ζέστη, ο ήλιος καίει και θα είναι πιο ασφαλές για τα παιδιά να βρίσκονται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
  • Έφοδιαστείτε με τα απαραίτητα. Αυτα είναι ομπρέλα και ψάθες εάν δεν πάτε σε οργανωμένη παραλία, μπουκαλάκια με νερό, πετσέτες, μπρατσάκια και κουβαδάκια για τα παιδιά, αντηλιακό για εσάς και τα παιδιά, μία αλλαξιά με ρούχα, καπέλο
  • Βάλτε αντηλιακό τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν βγείτε από το σπίτι και ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα.
  • Προτιμήστε να κάθεστε στη σκιά και πίνετε τακτικά νερό καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στη θάλασσα.
  • Μην αφήνετε ποτέ το παιδί χωρίς επιτήρηση, είτε είναι μέσα στο νερό, είτε παίζει στην αμμουδιά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved