Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της τη βοηθά να ετοιμαστούν για τη θάλασσα

Μαμά και κόρη είναι έτοιμες να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της τη βοηθά να ετοιμαστούν για τη θάλασσα

Η Βασιλική Μιλλούση μέχρι να αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές διακοπές, προσπαθεί να πηγαίνει όσο πιο συχνά γίνεται με τις κόρες της για μπάνιο σε παραλίες της Αττικής.

Λόγω της συμμετοχής του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι οικογενειακές διακοπές θα καθυστερήσουν λίγο αλλά αυτό είναι κάτι γνώριμο για το ζευγάρι των αθλητών.

Έτσι, όταν ο χρόνος του χρυσού Ολυμπιονίκη το επιτρέπει, προσπαθούν να κάνουν όλοι μαζί πράγματα με τις μικρές και κυρίως πολλές βόλτες. Άλλες πάλι φορές, τις παίρνουν μαζί τους εναλλάξ στο προπονητικό κέντρο όπου γυμνάζονται.


https://www.instagram.com/p/CQVchs2rfhY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γυμναστική με το παιδί

Η συστηματική άσκηση βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ένα υγιές μυοσκελετικό σύστημα, να εκτονωθούν, να δυναμώσουν την καρδιά και τους πνεύμονες και να διατηρήσουν ένα υγιές και φυσιολογικό βάρος, μεγαλώνοντας.Η γυμναστική μαζί με το παιδί δε, είναι ένας τρόπος να γυμναστούμε και οι δύο μαζί και να περάσουμε διασκεδαστικό χρόνο παρέα.

Παρότι οι κόρες της Βασιλικής Μιλλούση είναι μικρές, συχνά τις έχει μαζί της όταν γυμνάζεται στο σπίτι ή στο γυμναστήριο απαθανατίζοντας μάλιστα μερικές από αυτές τις στιγμές. Είναι άλλωστε από τις μαμάδες, που μοιράζονται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CPlhom3LRta/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πρόσφατη ανάρτησή της μας έδειξε τη μικρή Σοφία να τη βοηθά να ετοιμάσει την τσάντα για τη θάλασσα ( μία από τις… πολλές υποθέτουμε καθώς σε αυτή την ηλικία οι γονείς κουβαλάνε μία τσάντα αποκλειστικά για τα παιχνίδια , μία με τα μπανιερά και μία δική τους! ).

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved