Τζένη Μπότση: Μας έδειξε τη μπομπονιέρα & το βαφτιστικό φόρεμα της κόρης της

H γνωστή ηθοποιός βάφτισε χθες την κόρη της.

Τζένη Μπότση: Μας έδειξε τη μπομπονιέρα & το βαφτιστικό φόρεμα της κόρης της

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Τζένη Μπότση και τον Αλέξανδρο Μιχαλά, καθώς βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους.

Η μικρή Αλίκη, είχε δύο νονές, την διάσημη κωμικό Κατερίνα Βρανά και την ραδιοφωνική παραγωγό Σία Μπούρα- Ξαναλάτου που είναι στενή φίλη του ζευγαριού εδώ και χρόνια.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο τέλεσης της βάφτισης και τον αριθμό των καλεσμένων δεν έγιναν γνωστές, αφού η ηθοποιός, κατά την προσφιλή της συνήθεια, αποφεύγει να δημοσιοποιεί προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.

Αρκετές από τις φωτογραφίες της βάφτισης τις δημοσίευσαν στα δικά τους social media οι νονές κάνοντας tag την ευτυχισμένη μητέρα, ενώ η Τζένη Μπότση μας έδειξε το υπέροχο βαφτιστικό φόρεμα που φόρεσε η Αλίκη.

Η γέννηση της κόρης της

Η ηθοποιός γέννησε τον Νοέμβρη του 2019 προς μεγάλη έκπληξη πολλών καθώς η εγκυμοσύνη της δεν είχε διαρρεύσει . Όμως και στο διάστημα του ακολούθησε απέφευγε τις πολλές ή συχνές αναρτήσεις, ανεβάζοντας κατά διαστήματα ορισμένα insta stories, προστατεύοντας πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μικρής.

Από τα πιο πρόσφατα stories αυτό με την μικρή Αλίκη να περνά το κατώφλι του βρεφονηπιακού σταθμού.«Μια γλυκιά καλημέρα από την πιο όμορφη μαθήτρια», είχε σχολιάσει η περήφανη μαμά.

botsi7

Πολλοί γονείς εκμεταλλεύονται τον Ιούλιο για να στείλουν πρώτη φορά τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, κάνοντας έτσι ευκολότερη την προσαρμογή στο νέο σχολείο τον Σεπτέμβρη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Τζένης Μπότση και φυσικά το υπέροχο βαφτιστικό φόρεμα και τις μπομπονιέρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved