Η γιαγιά Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε τις πρώτες φώτο με το εγγόνι της (pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες εβδομάδες η Πόπη Τσαπανίδου, αφού έγινε γιαγιά για πρώτη φορά.

Η γιαγιά Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε τις πρώτες φώτο με το εγγόνι της (pics)

Η κόρη της, Μαρίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα ονομάσουν, Έκτορα.

Φυσικά η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μοναδική στιγμή, για αυτό και ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία για να είναι παρούσα στην γέννηση του εγγονού της.

Μάλιστα έμεινε εκεί τις πρώτες μέρες ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί την κόρη της αυτές τις πρώτες εβδομάδες της μητρότητας. Όπως κάνουν άλλωστε οι περισσότερες γιαγιάδες. Πεθερές ή μαμάδες, βρίσκονται σύσσωμες στο πλευρό των νέων μαμάδων για να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Η Μαρίνα μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες με τη μαμά και τον γιο της, ευχαριστώντας τη δημόσια για τη βοήθειά της. (δέιτε τις φωτογραφίες παρακάτω)

"Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω το δρόμο μου αυτές τις πρώτες μέρες της μητρότητας. Δεν ήταν σίγουρα ινσταγκραμικές!".

Λίγο αργότερα ακολούθησαν δύο φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου όπου στην πρώτη μας έδειχνε να κρατά το χεράκι του μικρού Έκτορα, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει "πεταλούδες στο στομάχι" και μια δεύτερη (ίδια με αυτή που δημοσίευσε η κόρη της) σχολιάζοντας "το μωρό του μωρού μου".

Ο ρόλος της γιαγιάς (και του παππού) είναι ανεκτίμητος μέσα στην οικογένεια και το γνωμικό "Του παιδιού μου το παιδί έιναι δυο φορές παιδί μου" δεν θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα την αγάπη και όλα όσα νιώθει μια γιαγιά και ένας παππούς για το εγγόνι τους.

Η αγάπη των δύο αυτών ανθρώπων στη ζωή και την ανάπτυξη του παιδιού είναι ανεξάντλητη και αναντικατάστατη για το παιδί, γι' αυτό θα πρέπει να τους έχετε σαν γονείς ή σαν νέοι γονείς στο πλευρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved