Γιώργος Λιάγκας: Η συνάντηση του γιου του στην Τήνο με έναν παλιό γνώριμο

«Παλιόφιλοι», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής .

Γιώργος Λιάγκας:  Η συνάντηση του γιου του στην Τήνο με έναν παλιό γνώριμο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της εκπομπής «Το πρωινό», ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Πρώτος σταθμός για τον γνωστό παρουσιαστή, η όμορφη Τήνος όπου έχει σπίτι και το επισκέπτεται συχνά με τα παιδιά του.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης πηγαίνουν κάθε χρόνο στο κυκλαδίτικο νησί, περνώντας αρκετές μέρες των διακοπών τους, ενώ με το σκάφος του μπαμπά τους κάνουν πολλές εξορμήσεις και σε άλλα νησιά.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι από τους κοντινούς νησιωτικούς προορισμούς που έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα είναι ο Πόρος , η Ύδρα και η Τζια.


https://www.instagram.com/p/CQmBYVug4wx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακοπές με τα παιδιά: Ευκαιρία για νέα ερεθίσματα

Η περίοδος των διακοπών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με νέα ερεθίσματα. Όταν δε θα έχουν μαζί τους τα παιχνίδια θα αναγκαστούν να βρουν άλλους τρόπους να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους. Παράλληλα θα βιώσουν πιο έντονα την εμπειρία των διακοπών και θα ανακαλύψουν νέα παιχνίδια με υλικά που δεν είχαν προηγουμένως φανταστεί.

Τα παιδιά είναι σημαντικό να μάθουν να παίζουν με άλλους τρόπους εκτός από τα παιχνίδια που έχουν και στο σπίτι τους. Γενικότερα με το να μάθουν να τα αποχωρίζονται, τους μαθαίνουμε να αξιοποιούν περισσότερο τη φαντασία τους και να έρχονται σε επαφή με τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Φτιάχνουν ξεχωριστές αναμνήσεις και ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους.

Ο Δημήτρης Λιάγκας πάντως κάθε φορά που επισκέπτεται την Τήνο, δεν χάνει την ευκαιρία να συναντήσει έναν…φίλο του . Έναν παλιόφιλο σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα. Ποιος είναι αυτός; Δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved