"Έρωτας είναι θαρρώ" - Η τρυφερή φώτο του Γιώργου Λύρα με την κόρη του

Ερωτευμένος με την κόρη του ο Γιώργος Λύρας και όχι άδικα!

"Έρωτας είναι θαρρώ" - Η τρυφερή φώτο του Γιώργου Λύρα με την κόρη του

Τα κορίτσια μεγαλώνοντας έχουν πολλές σημαντικές επιρροές από τους μπαμπάδες στη ζωή τους γι' αυτό και παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στη ζωή τους όσο δε φαντάζονται.

Ο Γιώργος Λύρας είναι ένας ενεργός μπαμπάς και καθημερινά δείχνει τον "έρωτα", την αγάπη, τη λατρεία και τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μοναχοκόρη του, Ηλέκτρα. Και η Ηλέκτρα δείχνει όμως να νιώθει το ίδιο για τον μπαμπά της μιας και στις φωτογραφίες που βλέπουμε πού και πού στο Instagram (είτε από τον μπαμπά, είτε από τη μαμά Πέγκυ Ζήνα) φαίνεται η αγάπη και η αδυναμία που του έχει.

Μια τέτοια όμορφη και γεμάτη μπαμπαδίστικη αγάπη φωτογραφία, δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας πριν μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αγκαλιάζει την κόρη του και σχολιάζει "Έρωτας είναι θαρρώ".

giorgosliras ilektra lira 6



Την ίδια φωτογραφία με το ίδιο συνοδευτικό σχόλιο ανήρτησε και η Πέγκυ Ζήνα στον δικό της προσωπικό στο Instagram και οι διαδικτυακοί τους φίλοι "έλιωσαν" στην κυριολεξία και όχι άδικα!

Η Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει πολύ

Πριν από αρκετό καιρό ο ξετρελαμένος μπαμπάς μας είχε δείξει τελευταία φορά τη γλυκιά κόρη του.

Όπως κάνει συνέχεια, έτσι και τότε (αλλά και τώρα με τη φωτογραφία της αγκαλιάς) αποφεύγει να μας δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η Ηλέκτρα στην τελευταία του ανάρτηση, κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού και απολαμβάνει τη θέα που έχουν.

giorgosliras hlektra 1

Η μοναδική φορά που έχουμε δει το πρόσωπό της, είναι αυτή εδώ που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. Σε αρκετά μικρή ηλικία.


https://www.instagram.com/p/CM7l44pnWbE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πατρότητα αλλάζει έναν άνδρα

Η πατρότητα αλλάζει έναν άνδρα τόσο που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Γίνεται υπερπροστατευτικός με όλους, μιλά στο νεογέννητο μωρουδίστικα, δείχνει την αγάπη του πιο εύκολα, γίνεται καλύτερος ακροατής και φυσικά μαθαίνει να αγαπά τις αγκαλιές ακόμη περισσότερο.
Ακόμη και αν σε έναν άνδρα του άρεσαν οι αγκαλιές πριν γίνει πατέρας, θα τις λατρέψει περισσότερο όταν έρθει στη ζωή του ένα πλάσμα που δεν θα θέλει να αφήσει από τα χέρια του ποτέ.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιώργου Λύρα.

Δείτε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες μπαμπά και κόρης, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved