Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε ρόλο παπαράτσι η κόρη της - Δείτε πώς τη φωτογράφισε

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει τον προσωπικό της …φωτογράφο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε ρόλο παπαράτσι η κόρη της - Δείτε πώς τη φωτογράφισε

Οι διακοπές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησαν αφού την προηγούμενη εβδομάδα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού για το φθινόπωρο.

Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά, η παρουσιάστρια μπορεί να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της στον αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες δείχνοντας στους followers της ότι έχει ήδη αρχίσει να χαλαρώνει.

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει διάβασμα, βόλτες και μπάνιο στη θάλασσα. « Όταν είσαι σε ένα μέρος που αγαπάς αρκεί να πάρεις μια βαθιά ανάσα και όλα γύρω σου φαίνονται πιο όμορφα! #fact», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της , φορώντας τζιν σορτς, μαγιό και κι ένα λευκό πουκάμισο.


https://www.instagram.com/p/CRMAosJjs2C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναμφισβήτητα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι στα καλύτερά της από κάθε άποψη. Μετά από τρεις γέννες, το σώμα της παραμένει σε άριστη φόρμα ενώ και η ίδια προσέχει τη τρώει και προσπαθεί να γυμνάζεται.

Βέβαια, με τρία παιδιά στο σπίτι και γυμναστική να μην κάνεις, το «τρέξιμο» που απαιτείται καθημερινά είναι μεγάλο οπότε θέλοντας και μη είσαι σε εγρήγορση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντως έχει καταφέρει να τα βρει τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, κι αυτό φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση.

Όσο για τα παιδιά της, περίμεναν πώς και πώς τις διακοπές για να μπορούν να είναι μαζί της όλη την ώρα στη θάλασσα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά κυρίως αυτή που της έβγαλε η κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved