Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τις κόρες της έτσι όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της Αναστασίας και της Αριάδνης δημοσίευσε η διάσημη μαμά.

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τις κόρες της έτσι όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media (Instagram και YouTube) μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, δίνοντας πολλές φορές μάλιστα και συμβουλές σε άλλες μαμάδες.

katia zugouli apaidia 1

Διαβάστε επίσης: Κάτια Ζυγούλη - Οι συμβουλές της σε άλλες μαμάδες με νήπια

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τις κόρες της δημοσίευσε μόλις χθες και είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε δει. Η 12χρονη Αναστασία και η 8χρονη Αριάδνη αγκαλιάζουν η μία την άλλη και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

katia zugouli apaidia 2

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη δημοσίεσυε μία φωτογραφία που να δείχνει τη σχέση των δύο κοριτσιιών. Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν λιτό και περιεκτικό: Sisterhood.

Γιατί το να έχεις μία αδερφή είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο

Τα αδέρφια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Έρευνα που έγινε στο Brigham Young University, μάλιστα, εξηγεί ότι η ύπαρξη ενός μεγαλύτερου ή μικρότερου αδερφού ή αδερφής, αυξάνει τις πιθανότητες για ένα παιδί να γίνει καλό, συμπονετικό, ευγενικό και να βοηθάει τους γύρω του.

Για την ύπαρξη αδερφής πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες το παιδί να γίνει λιγότερο μοναχικό, να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να είναι πιο ευτυχισμένο μεγαλώνοντας. Μάλιστα, οι ερευνητές θεωρούν ότι υπάρχει και λογική εξήγηση για αυτό. Τα κορίτσια είναι πιο επικοινωνιακά εκ φύσως, με αποτέλεσμα να «ανοίγονται» και να συζητάνε περισσότερο. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία μιας πιο δυνατής και ειλικρινούς σχέσης, που δεν υπάρχουν μυστικά και ντροπές.

Κάτια Ζυγούλη: Η καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά

Για την Κάτια Ζυγούλη, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της και κατά καιρούς μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media μας δείχνει όλα αυτά που κάνει μαζί τους καθημερινά. Μεταξύ αυτών, η μαγειρική, οι εκδρομές, τα παιχνίδια και φυσικά οι πολλές αγκαλιές.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η διάσημη μαμά με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved