Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της πήγε θερινό σινεμά

Η γνωστή παρουσιάστρια πήγε την κόρη της να δει ταινία σε θερινό κινηματογράφο.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της πήγε θερινό σινεμά

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά και την γέννηση του γιου της, αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της

Άφησε στην άκρη για λίγο τα επαγγελματικά της προκειμένου να είναι μαζί με την κόρη και τον γιο της.

Η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά ενώ η ίδια φροντίζει να βρίσκει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της.

Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να κάνει συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη Μαίρη και το γιο της. Ακόμα όμως κι όταν …υποκύπτει στον πειρασμό , τα χαρακτηριστικά τους δεν φαίνονται.

Τον περασμένο μήνα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε γράψει ένα πολύ τρυφερό κείμενο για το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CPnq5XYMapa

«Απόλαυσε με Μαμά..απόλαυσε την παιδική μου ηλικία.

Μεγαλώνω πολύ γρήγορα πιο γρήγορα από ότι νομίζεις...

Κάποιες φορές τα βράδια ξυπνάω μόνο γιατί θέλω να είμαι δίπλα σου, γιατί θέλω εσύ και ο μπαμπάς να με πάρετε μια αγκαλιά από αυτές τις αγκαλιές που διώχνουν τις φοβίες μου.

Κάποιες φορές όταν περπατάμε μαζί μετά από λίγο τα ποδαράκια μου κουράζονται και θέλω να με πάρεις αγκαλιά,ξέρω ότι και εσύ είσαι κουρασμένη αλλά απόλαυσε αυτή τη στιγμή γιατί σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζομαι πια τα χέρια σου να με σηκώνουν.

Κάποιες φορές όταν είμαστε στο αυτοκίνητο και ταξιδεύουμε με παίρνει ο ύπνος ακουμπάω το κεφάλι μου στον ώμο σου και περιμένω να με γυρίσεις σπίτι είναι από τις στιγμές που νιώθω πιο κοντά σου και νιώθω ασφάλεια.

Σε λίγο καιρό μαμά δεν θα χρειάζεται πια να μου καθαρίζεις το πρόσωπο από το παγωτό η την σοκολάτα που έφαγα.

Συχνά κλαίω γιατί δεν μου δίνετε αυτό που θέλω αλλά κάνε υπομονή μαμά Σιγά-σιγά αποκτώ το χαρακτήρα μου,μείνε δίπλα μου και οδήγησε με. Μην με μαλώνεις μην με δέρνεις,να θυμάσαι ότι κάποιες φορές ένα φιλί σου γιατρεύει τα πάντα.

Δεν θα μείνω για πάντα μικρή αλλά σου υπόσχομαι οτι όταν μεγαλώσω θα είμαι ο καθρέφτης την συμπεριφορά σου απέναντι μου.
Μην ξεχνάς ότι είσαι το παράδειγμα μου».

Η παρουσιάστρια κάνει ότι μπορεί για να έχουν τα παιδιά της όμορφες αναμνήσεις. Τις προάλλες πήγε τη Μαίρη σε θερινό σινεμά και τη απαθανάτισε την ώρα που καθόταν και παρακολουθούσε την ταινία.

Δείτε την φωτογραφία μαζί με άλλες των δυο παιδιών της στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved