Δούκισσα Νομικού: Απίθανη φώτο δείχνει πόσο μεγάλωσε ο γιος της

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της, Σάββας.

Δούκισσα Νομικού: Απίθανη φώτο δείχνει πόσο μεγάλωσε ο γιος της

H Δούκισσα Νομικού βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής, με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, Σάββα και Αναστασία.

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει για την οικογένεια Θεοδωρίδη, η οποία πραγματοποίησε τις πρώτες της εξορμήσεις στο νησί της Μυκόνου.


https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια του Super Makeover και μοντέλο και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, διατηρούν εξοχική κατοικία στο νησί των ανέμων και έτσι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους εκεί.

Μετά από μια γεμάτη χρονιά που είχε η Δούκισσα Νομικού, ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο έχοντας στο πλευρό της τα δυο παιδιά της που μάλιστα είναι και η προτεραιότητά της.

Φωτογραφίες τους αναρτά σπάνια στα social media, αλλά όταν το κάνει γίνονται ανάρπαστες μιας και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν πώς μοιάζουν τα παιδιά της αλλά και πόσο έχουν μεγαλώσει.

Το ίδιο έκανε και πριν μερικές ώρες. Με αφορμή το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά, δημοσίευσε φωτογραφία που συγκρίνει την πατούσα του γιου της με το χέρι της. Σύγκριση και σκέψη που έχουν κάνει όλες οι μαμάδες κάποια στιγμή στη ζωή τους.

doukissa nomikou savvas theodoridis 2

Ελάτε τώρα... Μην μας πείτε ότι δεν έχετε μετρήσει (ή κοιτάξει) το πατουσάκι του παιδιού σας με λαχτάρα να το "φάτε" και να πείτε "Πο πο, πώς μεγάλωσε;".

patousaki savva theodoridi

Όπως βλέπετε όμως, όσο και αν μεγαλώνει το πατουσάκι του μικρού Σάββα, η Δούκισσα Νομικού πάντα θα θέλει να το φάει.


https://www.instagram.com/p/B_Pj-9unqYv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία πριν μερικές μέρες έκανε και αυτή την ανάρτηση σε insta story. Στην αγκαλιά της κρατά τη μικρή Αναστασία και στο πλευρό της στέκεται ο Σάββας, κρατώντας ένα αεροπλάνο στα χέρια του.

doukissa nomikou savvas theodoridis 1

Σάββας Θεοδωρίδης: 5 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι το πρώτο παιδί της Δούκισσας Νομικού και από τη στιγμή της γέννησής του, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

Πόσο μεγάλωσε, σε ποιον μοιάζει είναι μονό μερικά από όλα εκείνα που ενδιαφέρουν περισσότερο το κοινό και τους ακολούθους της Δούκισσας Νομικού. Αν και εκείνη δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπό του σε κάποια από τις αναρτήσεις της, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο γλυκός και αξιολάτρευτος είναι.

Στη gallery που ακολουθεί μαζέψαμε τις 5 πιο όμορφες φωτογραφίες του, έτσι όπως τις δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved