Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο μικρός της γιος έχει απίθανο στιλ (pics)

Μία υπέροχη φωτογραφία του μικρού Κίμωνα δημοσίευσε η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο μικρός της γιος έχει απίθανο στιλ (pics)

Ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες με τον μικρό της γιο αναρτά το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο μικρός Κίμωνας γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2019 και έχει πλέον μεγαλώσει πολύ.

Ενάμιση χρόνο μετά τη γέννησή του και συγκεκριμένα στα μέσα του 2020, η ηθοποιός επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα και ξεκίνησε τα γυρίσματα της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια" η οποία τελείωσε πρόσφατα. Παράλληλα, ανέλαβε το ρόλο του κριτή στο παιχνίδι μεταμφιέσεων "Your Face Founds Familiar", ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Σκλάβα".

Όπως όλα δείχνουν, η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη για την ηθοποιό και τις τελευταίες εβδομάδες βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Στα μέσα Ιουνίου, μάλιστα, βρέθηκε στην Σητεία για να δει τους γονείς της, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα όπου χαλαρώνει και απολαμβάνει τις βόλτες της, πότε μόνη και πότε με τους γιους της.

Μία νέα φωτογραφία του μικρού Κίμωνα δημοσίευσε η ηθοποιός μερικές ημέρες πριν. Η διάσημη μαμά και το αγοράκι βρέθηκαν στο χώρο εστίασης όπου εργάζεται ο Παναγιώτης Πιλαφάς, και Κατερίνα Παπουτσάκη τον απαθανάτισε να παίζει με ένα από τα παιχνίδια του σε ένα τραπέζι.

Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε και το στιλ του μικρού Κίμωνα. Το αγοράκι φοράει σορτς, κόκκινη αμάνικη μπλούζα και ένα ασορτί καπέλο, ανάποδα.

papoutsaki gios magazi paixnidi

Ο Κίμωνας έγινε δύο ετών τον περασμένο Μάρτιο και είναι στην γνωστή ηλικία των "terrible two's". Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, αρχίζουν να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να συνυπάρχουν και να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους και προσπαθούν να εκφράσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Όλο αυτό συνεπάγεται γκρίνια, εκνευρισμό κα υπερένταση. Είναι όμως απόλυτα φυσιολογικό, για αυτό και οι γονείς πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή.

Όσο δύσκολη κι αν σας φαίνεται αυτή η ηλικία, μην ξεχνάτε ότι ταυτόχρονα είναι και μαγική. Το μικρό σας εμπλουτίζει μέρα με τη μέρα το λεξιλόγιό του, συνεπώς εξελίσσεται και η μεταξύ σας επικοινωνία. Επίσης, καθημερινά θα βλέπετε το παιδί να αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του και να γίνεται πιο ανεξάρτητο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Κίμωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved