Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον γιο του (pics)

Δείτε πώς φωτογράφισε η Λένα Δροσάκη τον γνωστό ηθοποιό και τον γιο τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Παιχνίδια στη θάλασσα με τον γιο του (pics)

Τον τελευταίο χρόνο η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Ο γιος τους, Αναστάσης που βαπτίστηκε πρόσφατα, γεννήθηκε τέλη Ιουλίου του 2020 και οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα όσο τίποτα.

Και οι δυο τους είναι ενεργοί στα social media και αρκετά συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα με τον μικρό Αναστάση δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί του.

Πρόσφατα, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουδούμης βρέθηκαν στη θάλασσα με τον σχεδόν ενός έτους γιο τους και η ηθοποιός απαθανάτισε τον διάσημο μπαμπά με το μωρό. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Αναστάση και η ηθοποιός τους φωτογραφίζει με φόντο τη θάλασσα.

mpourdoumis gios paralia

Με το μωρό στην παραλία - Τι να προσέξετε

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε από την ενδυμασία. Όπως πολύ σωστά έχουν πράξει και οι δύο ηθοποιοί, το μωρό στην παραλία θα πρέπει να είναι ελαφρά ντυμένο, με ανοιχτόχρωμα ιδανικά ρούχα και απαραιτήτως καπέλο.

Το βρέφος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα εκτεθειμένο στην ήλιο, για αυτό είναι σημαντικό να κάθεστε σε σκία ή κάτω από ομπρέλα. Επίσης, μην ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό, ανεξάρτητα από το εάν θα βουτήξετε στη θάλασσα ή όχι.

Εξίσου σημαντικό είναι και να δίνετε στο μωρό τακτικά νερό για να μην πάθει αφυδάτωση και εάν καθίσετε για ώρα στην παραλία, εφοδιαστείτε από το σπίτι με δροσερά και ελαφριά σνακ, όπως φρούτα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ένας χρόνος γονείς

Οι δύο ηθοποιοί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο ερχομός του γιου τους, τους έχει δέσει ακόμα πιο πολύ.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένα στοργικός πολύ τρυφερός σύζυγος και πατέρας που ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα του μωρού από όταν ακόμα ήταν νεογέννητο και βοηθάει όσο μπορεί τη σύζυγό του.

bourdoumis gios 2

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τον γιο τους που έχει μοιραστεί κατά καιρούς το ζευγάρι, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved