Γιάννης Πάριος: Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τον γιο του Μιχαήλ

Έτσι περνά κάποιες από τις μέρες του στην Πάρο ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Γιάννης Πάριος: Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τον γιο του Μιχαήλ

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος, έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρωτο του γαμο, τον Χάρη και τον Θανάση Βαρθακουρη και ακομη δυο γιους από τον γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τον Νικόλα Βαρθακούρη (aka Good Job Nicky) και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Ο Μιχαήλ Άγγελος, είναι ο τρίτος κατά σειρά γιος του Γιάννη Πάριου, έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και ασχολείται με τη φωτογραφία. Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες του στα social media και συνήθως είναι εκείνος που φωτογραφίζει τους άλλους. Είναι πολύ χαμηλών τόνων και είναι ο καλύτερος φίλος του αδελφού του, Νικόλα Βαρθακούρη.

Μέσα από τις αναρτήσεις του εύκολα μπορεί κανείς να δει το ταλέντο που έχει στη φωτογραφία.

Η ζωή στην Πάρο

Ο Μιχαήλ Άγγελος περνά τον περισσότερο χρόνο του στην Πάρο με τους δυο γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο. Φωτογραφίες τους δεν δημοσιεύει συχνά, αλλά όταν το κάνει, το κάνει για κάποιο λόγο και αμέσως γίνονται ανάρπαστες.


https://www.instagram.com/p/B2l7V2tIJgH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από αυτές τις σπάνιες φορές είναι και αυτή που δείχνει τον ίδιο σε χαλαρές στιγμές με τον πατέρα του. Μπαμπάς και γιος ψαρεύουν με τον μικρότερο να μη χάνει ευκαιρία να φωτογραφίσει τον πατέρα του που τον λατρεύει.

Φαίνεται ότι το ψάρεμα είναι μια δραστηριότητα που κάνουν συχνά οι δυο τους μιας και το σχόλιο του Μιχαήλ δείχνει ότι σπάνια ξεφεύγει ψαράκι από το αγκίστρι του γνωστού τραγουδιστή.

oikogeneia gianni pariou 2

Τα οφέλη του ψαρέματος

Tο ψάρεμα είναι χαλαρωτικό, ξεκουράζει το μυαλό και το σώμα ενώ είναι ιδανικό χόμπι για τους λάτρεις της θάλασσας.

Ένα από τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει το ψάρεμα είναι ότι συσφίγγει τους οικογενειακούς δεσμούς. Το ψάρεμα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται από γενιά σε γενιά και γι' αυτό ο χρόνος που περνά μαζί η οικογένεια, προάγει το συναίσθημα της ασφάλειας, της ευεξίας, της αυτοπεποίθησης και της αγάπης.

Μια ιδανική δραστηριότητα αν μας ρωτάτε τώρα που καλοκαίριασε για όλους τους γονείς και τα παιδιά τους.

Διδάξτε την υπομονή στα παιδιά σας μέσα από το ψάρεμα και έρθετε ακόμη πιο κοντά τους. Όπως έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Πάριος με τους γιους του.

Δείτε μερικές από τις σπάνιες οικογενειακές τους φωτογραφίες έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο Μιχαήλ Άγγελος & o Good Job Nicky στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved