Ειρήνη Κολιδά: Ο γιος της έγινε 8 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του.

Ειρήνη Κολιδά: Ο γιος της έγινε 8 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

H Ειρήνη Κολιδά δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του μοναχογιού της. Όταν όμως υπάρχει ξεχωριστός λόγος, κάνει μια εξαίρεση. Και τι καλύτερη αφορμή για μια ανάρτηση από τα γενέθλια του γιου της.

Στις 4 Ιουλίου λοιπόν ο Αλέξανδρος είχε γενέθλια.. Έγινε 8 ετών και η μητέρα του οργάνωσε ένα όμορφο πάρτι. Φυσικά φρόντισε η τούρτα να είναι εντυπωσιακή ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και δημόσια.

«8 χρόνια απόλυτης ευτυχίας !!!Χρόνια σου πολλά λατρεία μου !!!», έγραψε στη φωτογραφία που είναι με τον γιο της.

Ακολούθησε όμως κι άλλο ποστ με την ευτυχισμένη μαμά να ποζάρει μπροστά στην τούρτα κρατώντας το νούμερο 8 και με την ίδια ευχή.


https://www.instagram.com/p/CQ5VTxAsAq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συμμετοχή της στη Φάρμα και η αντίδραση του γιου της

Η Ειρήνη Κολιδά λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα» μίλησε για την συμμετοχή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ποια ήταν το σχόλιο του γιου της.

«Ο λόγος που είπα το “ναι” στο παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα οικονομικός. Όλοι διανύουμε μία περίοδο που τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Στη “Φάρμα” ο γιος μου σχολίασε ότι με έβλεπε να μη γελάω. Όταν μου το είπε αυτό, με έπιασε η ψυχή μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο Survivor All Star, η Ειρήνη Κολιδά εξομολογήθηκε: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στο παιδί μου ότι δεν θα το ξανακάνω και δεν θα γίνω επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Αν νιώσω κάποια στιγμή ότι και το παιδί μου και εγώ θα βοηθηθούμε οικονομικά, μπορεί και να πω ναι».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του γιου της από τα γενέθλιά του και όχι μόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved